Ali Şahin; "Belediye Binamızın Projesi Bitti"

Mucur Belediyesi Yeni Hizmet Yerinin Projesi Bitti

YEREL - 05-06-2017 12:18

Ali Şahin;

Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin; “Belediye hizmet binamızın projesi bitti” dedi. İlçemizde uzun bir zamandır bekle-nilen belediye binasında son aşamaya gelindi. Uzun bir çalışmanın ardından Mucur belediyesi tamamen kendi imkânları ile hizmet banasının temelini atacak. 
    Mucur Belediyesi otoparkına yapılacak olan bina 3 Katlı olacak. Yıllardır Mucur'a yakışır bir binanın olması gerektiğini belirten Ali Şahin, son seçim de projeleri arasında Belediye binası da vardı. Böylelikle o sözünü de yerine getirmiş oldu. 
     Binanın en kısa sürede temelinin atılacağı belirtilirken, proje ve projenin videosunu www.mucur-gazetesi.com adresimizden izleyebilir ve görebilirsiniz. 
    Başkan Şahin, yaptığı açıklamada şunlara değindi; “İlçemiz olarak böyle binalara ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi hükümet konağımız yapılacak kısa bir zaman da. Bizde seçimlerde verdiğimiz sözü Allah nasip etti şimdi gerçek-leştireceğiz. Belediye hizmet binamızın proje bölümü bitti. Sırada temel atma var. Onu da önümüzde ki günlerde gerçekleştireceğiz inşallah. İlçemize hayır

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesinde Büyük Vicdansızlık

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesinde Büyük Vicdansızlık

02-11-2023 - YEREL

Servis Taşımacılığının Yüzde Seksenini Aldı

Servis Taşımacılığının Yüzde Seksenini Aldı

19-09-2023 - YEREL