Teşkilatın Yetiştirdiği Adam Mucur’da AK Partiden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Mucur’un Evladı Ömer Faruk Toprak 31 Mart’da Yapılacak olan yerel seçimlerde Mucur AK PARTİ Aday Adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET - 02-11-2023 13:07

Teşkilatın Yetiştirdiği Adam Mucur’da AK Partiden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

    Gençlik yıllarından bu yana her zaman partinin içinde olan Ömer Faruk Toprak 31 Martta yapılacak yerel seçimler için Mucur Ak Parti aday adayı olduğunu açıkladı. Geçmiş dönemlerde Mucur AK Parti Gençlik kolları Başkanlığı yapan ve Genç İHH, Ensar Vakfı, Genç Memur SEN ve TÜGVA gibi STK’lar da aktiv görev aldı.

Ömer Faruk Toprak, Mucur Belediye Başkanlığı, Kırşehir Kredi Yurtlar İl Müdürlüğü, Kısa dönem mucur tapu müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve spor il müdürlüğünde yönetici olarka görev aldı. Şimdide Nevşehir Gençlik spor il müdürlüğünde çalışıyor.

Ömer Faruk Toprak; “Farklı kurum kültürlerini bir araya getirerek, bilgi ve birikimleriyle güzel ilçemiz Mucur’a değerli ve büyük hizmetler katacağını söyledi.

Mucurun ve gençlerin sorunlarını bilen, belediye tecrübesi olan, gençliği ve dinamizmıyla Mucur’a nefes aldıracak bir aday olduğunu açıklamasında belirtti.

Ömer Faruk Toprak Kimdir?

1989 Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesinde dünyaya geldi. Bir çocuk babası olan olan Ömer Faruk Toprak İlköğretimini Hacıbektaş ilçesinin köy okullarında ortaöğrenemini Kırşehir’in Mucur ilçesinde tamamladı. Lise öğrenimini ise Kırşehir’in Kaman İlçesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesin de tamamladı.

İş hayatını Kırşehir’de özel sektörde başladı. 2012’den beri devlet kademelerde çeşitli görevlerde bulundu. Gençlik alanında, bulunduğu STK’larla ve kurumlarda çalışmalar yaptı. Gençlerin sağlık, kültür ve spor yönüne her türlü gelişmelerene katkı sağlamak ve Milli, Manevi duygularıyla yetişmeleri için çalışmalarda bulundu.

Şu an Nevşehir Gençlik ve Spor il Müdürlüğünde çalışmakta.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET