Mucur İYİ Partiden Hilmi Öcalan Aday Adayı Oldu

SİYASET - 02-11-2023 15:21

Mucur İYİ Partiden Hilmi Öcalan Aday Adayı Oldu

    Tapu Müdürlüğünden emekli olan Hilmi Öcalan Mucur İyi Partiden Aday adayı olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İyi Parti İl binasında aday adaylık başvurusunu yaptı.

     Öcalan, Mucurun sorunlarını bildiğini ve tecrübesi ile bu sorunları çözeceğini düşündüğünü söyledi.

    Hilmi Öcalan; “ 10 yıl Mucur’da tapu müdürlüğünde Müdür olarak hizmet ettim. Güzel ülkemizin bir çok İl ve İlçesinde görev yaptım. Her görev yerimde tecrübeler kazandım. Emekli olduktan sonra da ilçemize tekrar hizmet etmek için İyi Partiden aday aday oldum.

    Mucur’un sorunları en iyi bilen insanlardan birisiyim. Yıllardır Mucur hak ettiği yere gelemedi. Birilerinin taşın altına elini sokması gerektğini hep düşündüm. Bu kararı almamda en etkin rol bu oldu. Mucurumuzu hak ettiği yere inşallah biz kavuşturacağız.

    Hem Mucur için hemde benim için inşallah hayırlı olur” dedi.

Hilmi Öcalan Kimdir?

    1962 yılında Nevşehr-Hacıbektaş Başköy yedi çocuklu bir ailenin 4. Çocuğu.

    İlk okulu köyünde, orta okulu Ankara’da tamamladı. Liseyi Mucur Ticaret Lisesinde okudu. Eskişehir İktisat Fakültesi mezunu. 2 yıl boyunca Osmanlıca eğitimi aldı.

    1984 yılında Tapu Sicim Memuru olarak il görevine başladı. 7 yıl sonra Yapu Sicil Mucur Yardımcısı, 1993 yılında ise Tapu Sicil Müdürü oldu. 10 Yıl Mucur’da Tapu Memuru olarak görev yaptı. 2014 yılında da emekli oldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET