Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

BBP Partisi seçim bürosuna Mucur'lu vatandaşlardan yoğun ilgi. Genel Başkan Mustafa Destici'nin katıldığı programda insan seli vardı.

SİYASET - 11-02-2024 15:43

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

    31 Mart seçimlerine yaklaşırken Mucur'da BBP seçim bürosu açılışı yaptı. 5 yılın ardından tekrar sahalara inen Ali Şahin görkemli bir açılışla seçime hazır olduğunu gösterdi.

    Mucur'da 31 Mart seçimlerinde 6 parti yarışacak. Geçmiş dönemde on yıl belediye başkanlığı yapmış Ali Şahin tecrübesi ile ön plana çıkarken, seçim bürosou açılışında da yoğun ilgi oldu. Alanı dolduran binlerce kişi hep birlikte başkan Ali Şahin diye slogan attı. 

    Ali Şahin konuşmasında protokolu selamlayarak başladı ve sonrasında şunlara değindi; " Bugün görüyorum ki Mucur kararını vermiş. Beni burada yanlız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ederim. 

    Mucur için tekrar kollarımızı sıvadık. Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde BBP ile bir kez daha bu seçimi kazanacağız.

   Sayın Genel Başkanımız yoğun programına rağmen bizi yanlız bırakmadı kendisine çok teşekkür ederim. 

   Buradan söylemem gereken bir kaç şey var bunlardan birincisi şu; Ali Şahin 1999 seçimlerindne sonra belediye ye en çok çalışan alan başkan oldu. Bunu burada bulunan herkes biliyor. Şimdi de diyorlarmış ki Belediye başkanı olursa şirket çalışanlarını çıkaracak. Buradan sesleniyorum o kardeşlerimize ben ekmek veren bir başkanım, ekmeğinden eden bir başkan değilim. Belediye de çalışan herkes benim kardeşim ve evladımdır. Asla böyle bir düşüncem yok olamazda. Bir diğer konuda Belediye Başkan Yardımcılığı sözü verdiğim. Ben kimseye bu sözü vermedim ama verenler varmış bu da beni ilgilendirmez. 

    On yıl belediye başkanşlığı yaptım. Bu süre zarfında yaptığımız ve yapmadığımız şeyler var. Ben bunların farkındayım. Yeni dönemde Büyük Birlik Partisi ile herşey daha güzel olacak. 

    Bir çok projelerimiz var Mucur için hazırladığımız. Mucur leblebisi, Kapalı Pazar yeri, Asri Mezarlık, Yer Altı Şehri tanıtımı, Belediye Çay Bahçesi, Yaşlı Bakım Hizmeti, Bisiklet yolu, Kreş yapımı, Katı Atık Depılama tesisi ve İlçe Meydanı. Bunların yanı sıra daha bir çok projemiz var. Projelerimizin hepsini sizlerle paylaşacağım. Ben söz verdim mi yaparım. Bu projelerimizi Allah bize tekrardan Belediye başkanlığını nasip ederse hepsini yapacağım. 

     Diğer parti adaylarımıza da başarılar dilerim. Bu bir seçim ve bir kazananı olacak. Gördüğüm kadarıyla bu kazanan sizlerle birlikte ben olacağım. Beni yanlız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Genel başkanımıza Mucur'u armağan edeceğiz" dedi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET

"KİTAP GİBİ BELEDİYE ÇİÇEK GİBİ MUCUR!"

08-02-2024 - SİYASET