Hakverdi Recep Bahadır, MHP’den Mucur Belediye Başkan A.Adayı Başvurusunu Yaptı

MHP Mucur A.Adayı Hakverdi Recep Bahadır; “ Yaşanabilir bir Mucur İçin A.Adayı Oldum”

SİYASET - 02-12-2023 11:59

Hakverdi Recep Bahadır, MHP’den Mucur Belediye Başkan A.Adayı Başvurusunu Yaptı

    Hakverdi Recep Bahadır, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, MHP’den Mucur Belediye Başkanlığı için A.Adaylığı başvurusunu yaptı.

15 Aralık 2023’de A.Adaylık başvuruları bitmesi planlanan Milliyetçi Hareket Partisinde A.Adayları istifalarını vererek MHP Genel Merkezinde başvurularını yapıyor.

    31 Mart 2024 seçimlerine yaklaşırken Mucur’da siyasi hareketlilik gün geçtikçe artmaya başladı. İlçemizde En yoğun A.Adayı bulunan MHP’de Hakverdi Recep Bahadır’da A.Adaylığı başvurusunu genel merkezde yaptı.

     Mucur’un sevilen yüzü ve yıllardır MHP’de bulunan A.Adayı Hakverdi Recep Bahadır partinin belirli kademelerinde ve STK’lar da görev aldı.  

     A.Adayı Hakverdi Recep Bahadır; “ Yıllardır bürokrat olarak görev aldım. Her zaman partimin içinde bulundum. Şimdi de doğup büyüdüğüm memleketim Mucur’da partimden A.Adayı oldum.

     Mucur’un tüm sorunlarını biliyorum. Mucur için bir çok projelerim var. Allah nasıp ederde belediye başkanı olursam Mucur’u yaşanabilir bir Mucur yapacağım” dedi.

    Hakverdi Recep Bahadır Kimdir?

    Birakrat kökenli olan Hakverdi Recep Bahadır, 1964 yılında Mucur’un Kıran Köyünde doğdu.

    Eğitimine Kıran Köyü İlkokulunda başladı. Sonra Kırşehir Cacabey Ortaokulu2na devam etti, akabinde Mucur Ticaret Lisesi’ni bitirdi. Önlisans eğitimini Gazi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümünde tamamladı.

    1989 yılında Mucur’da, o zamanki parti adı ile Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Li genel Meclisi, Kırşehir Ülkü Ocakları yönetiminde altif görev aldı. Bir süre serbest çalıştıktan sonra Ankara Kalite Kampüsü Türk Standartları Ensstitüsü’nün (TSE) birçok birimde çalıştı. 2018 yılında memleketi olan Kırşehir’de TSE temsilciliğine atandı.

    2019 yıında Mucur’da MHP’den Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Evli olan Bahadır, sempatik tavrı ve güler yüzü ile halkla iç içe olup mucur Sevdalısıdır.

Haber: SAİT UYAR

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

Ali Şahin'den Görkemli Seçim Büro Açılışı

11-02-2024 - SİYASET

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

'AK Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Osman DEMİR Oldu'

09-02-2024 - SİYASET