Mucur Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 16:21

PKK’YE YAŞAM SAHASI

Giriş Tarihi : 27-04-2016 08:43

 

Pkk ile organik bağı olan, Pkk’ye gönülden bağlı olduklarını bildiğimiz Hdp’nin tutumunu anlarım.Lakin Chp’nin aynı saf içerisinde yer almasını katiyen anlayamam ve bu durumu kabul edemem.

Son günlerde Pkk terör örgütü ile hükümeti yeniden masaya oturtma planları yapılırken,Dolmabahçe görüşmeleri üzerinden hükümete gereğinden fazla baskı yapılmaya başlandı.Halk üzerinde de algı operasyonları arttırılırken, Hdp’nin yapmadığını/yapamadığını sağolsunlar kendilerine aydın diyen demokrasi savunucuları, anamuhalefet partisi içindeki bölücü taraftarları, 7 Haziran seçiminin örgüt propagandistleri el ele verip köşeye sıkışmış terör örgütüne yaşam sahası yaratma peşindedirler.

Bundan sonraki dönemde sert,geri adımsız,kararlı bir şekilde teröristle ve terörle mücadele dönemi başlamışken kendilerine antiemperyalist misyon yüklemiş olanların devlet karşıtı olmaları elbette kabul edilemez.Bu destekçilerin emperyal devletlerin oyunlarına gelip, içişlerindeki meselelerini evrensel bir boyuta çekmeye çalışmalarının haklı bir izahatı olmadığı gibi mevcut durumun terör örgütünün ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramadığı da aşikardır.

 

Bahçeli artık milli olmanın ne/neler olduğunun geçte olsa ayırdına vararak, devletin terörle ve paralelle mücadelesinde kararlı ve net duruşunu ortaya koyarak hükümetin yanında yer aldıklarını açıklamıştır.Tüm bunları giderayak değil de daha makul şartlar altında icra etmiş olabilseydi belki şuan çok farklı şeyler yazılıp çizilebilirdi.

 

*Yapmayın kardeşim,

Ne yani milleti atomlarına kadar mı ayrıştırmak istiyorsunuz.İşgüzarlığın faydası yoktur, zararı çoktur hala öğrenemediniz mi?

Yeni anayasada ’’laiklik olmayacak, bu anayasa dini bir anayasa olacak’’ açıklamasının mantıki hiçbir izahı yoktur.Son dönemde hükümet olarak bazı eksileri artıya çevirme fırsatı yakalamışken içinizde hala böyle kralcıları barındırmanızın ne size ne de millete faydası vardır.

 

*Her şey bitti şimdi de kazandığımız zaferlerimizi mi birbirleriyle kıyaslayacağız.Çanakkale de bizim, Kut’ül Ammare de bizim.Neye göre, kime göre, hangi inanca, hangi ideolojiye göre ayrım yapıyorsunuz ki üstüne utanmadan, sıkılmadan bir de bunun tartışmasını yapmaya kalkıyorsunuz.

Hadsizsiniz, ahlaksınız, alçaksınız.

 

* Sağolsun müttefik Obama bu yıl da ‘büyük felaket’ dedi de nasıl rahatladık millet olarak şükürler olsun.Ya Obama da giderayak bir sürpriz yapsaydı halimiz nice olurdu değil mi.

 

Not:25.04.2016 tarihli yazım daha önce yayımlanmış olup yapılan hatadan dolayı özür dilerim.

YORUMLAR