Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:29

Konuşulacak o kadar çok şey var ki…

Giriş Tarihi : 25-04-2016 10:12


Nerden başlayacağımı bilmiyorum lakin siyaset bilmeyen Kılıçdaroğlu'ndan başlamak isabetli karar olur düşüncesindeyim.
Ne anlam çağrıştırırsa çağrıştırsın, mecaz anlamda dahi kullanılsa karşısındakinin kadın olduğunu unutup söylenmeyecek bir cümle kullanmıştır Kılıçdaroğlu.Söyledikleri siyasi etiğe de yakışmaz ahlak etiğine de bu bir.
Dikkat çekmek istediğim diğer bir konu, iktidar vekillerinden ya da taraftarlarından kadınlara yönelik olumsuz bir açıklama yapıldığında kadın örgütleri, kadın dernekleri, kadınlarla alakalı ne kadar kurum-kuruluş varsa ayağa kalkıyor en sert eleştirileri yapıyor da konu iktidar vekili bir kadın olunca hem de bu kadın bir bakan olunca neden suspus oluyorlar anlamış değilim bu da iki.
Yahu siz kadın değil misiniz?
Ağzınızı her açtığınızda kadın haklarından bahseden sizler değil misiniz?
Şimdi ne oldu da iki kelam edemeyecek kadar alçaldınız.
Bu kadın iktidara mensup diye mi sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Eğer durum bundan ibaretse vay ülkemin kadınlarının haline.

AK PARTİ'nin içerisinde ve çevresinde o kadar çok işgüzar var ki say say bitmez. Amaç ne peki partide etiketlenmek ve nüfuz sahibi olabilmek.
Galip Ensaroğlu vekilim, dilinizin sürçmemesi normal çünkü Türkçe'yi kullanmayı tam bilmiyorsunuz anlaşılan.
Yasama da Yürütme de Yargı da bizim elimizde diye net bir cümle kullanırsanız başınıza iş alırsınız.Halbuki Milli İrade'nin bize verdiği 317 vekil sayesinde yasama da ve yürütme de çoğunluğu sağladığımızdan üstünlüğümüz bundandır deseniz kimse dikkat bile etmezdi cümlenize.Yargı konusuna gelince, düzeltmenizde de söylediğiniz gibi çoğunluk bizde ve mecliste istediğimiz teklifleri görüşüp kanunlaştırabiliyoruz, üstünlüğümüz bundandır deseydiniz yine tartışma konusu yapılmayacaktı söyledikleriniz.Ama siz sırf polemik olsun gündem değişsin diyerek işgüzarlık yapıyorsunuz. Siz ve sizin gibilerin olması partinizde ve kamuoyunda antipatik durum yaratıyor bilginize.

YORUMLAR