Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:56

Milliyetçi Hareket Parti(MHP)’den Belediye Başkanı A.Adayı Genç, Eğitimci İş İnsanı Fatih Yıldırım Projelerini Açıkladı

Yıldırım; “45 Yaşında 45 Projeyle Memleketimize Hizmet Etmek Bizim İçin Onur Olacaktır.”

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-11-2023 11:21
Milliyetçi Hareket Parti(MHP)’den Belediye Başkanı A.Adayı Genç, Eğitimci İş İnsanı Fatih Yıldırım Projelerini Açıkladı

    31 Mart Seçimlerine yaklaşırken ilçemizde A.Adayları seçim çalışmalarına hız vermeye başladı. Genç ve vizyon sahibi olan ve projeleri ile Mucur’a damga vuracağını belirten Fatih Yıldırım Projelerini gazetemize açıkladı.

    Mucur’un makus tarihini değiştimek için Mucur’da A.Adayı olduğunu  belirten Yıldırım, “ Her şeyin en güzeline layık olan Mucur, hak ettiği değere kavuşacak” dedi.

     Mucur’un evladı olarak Mucur’a hizmet etmek isteyen Fatih Yıldırım vizyon projeleri ile bir adım öne çıkıyor. Mucur’da küskünlerin ve dargınların barıştığı bir ortamı sağlayacağını belirtten Yıldırım; “ Partim beni doğup büyüdüğüm ilçemde aday gösterdiğinde, Mucur’a vizyon projeler ile damga vuracağım.

    Mucur için 45 projem var bunların hepsini gerçekleştirmek ve memleketime hizmet etmek için partimden A.Adayı oldum.

    İlçemizde birlik ve berebarliği sağlayarak 45 projemi gerçekleştirmek istiyorum. Ben bu davaya gönül vermiş birisiyim. Benim makamla, koltukla bir işim yok. Allah nasip ederde Mucur Belediye başkanı olursam bunu tüm hemşerilerim görecek.

    Benim kavgayla işim yok. Herkesle bir arada uymlu bir şekilde çalışarak ilçemizi kalkındırmak istiyorum. Benim için öncelik Mucur’un çıkarları. Mucur’un çıkarlarını herkesten ve herşeyden üstte tutuyorum. Bu nedenden dolayıda ilçemiz için gereken neyse yapmaya hazırım.

     Çıktığım bu yolda beni destekleyen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. A.Aday olduğum günden bu güne ilçemizde vatandaşalrımızla hep bir araya geliyorum. Sağolsunlar beni çok sevdiler. Bende  onlara bir söz verdim. Seçildiğim zaman sizlerle bu bağımı asla koparmayacağım diye. Sizlerle birlekte Mucur’u yeniden inşa edeğiz dedim” dedi.

Fatih Yıldırım’ın Mucur İçin Projeleri;

1. Seçim dönemlerinde yok yere gerilen ortam bir an önce yumuşatılacak ve kaybolan sevgi ve saygının yeniden tesisi sağlanacak.

2. İvedi bir şekilde tüm bulvar, cadde, mahalle, sokak yönlendirme tabelaları; kaldırım ışıklandırma ve yol asfaltlama çalışmalarıyla Mucur, halkına yakışır hale getirilecek. Yaşanılabilir bir ilçeye dönüştürülecek.

3. Hükümet Konağından sebze pazarı girişine kadar trafik tek yönlü akışa dönüştürülecek ve sebze pazarından yoğurt pazarı, Saat Kulesinin olduğu cadde ve Otogar sapağını kapsayan yollarımız da tek yönlü gidiş olarak yeniden yapılandırılacak.

4. Trafik akışının revizyonu ile her iki cadde de ana cadde görüntüsüne kavuşacak ve dış cephe düzenlemeleriyle tek tip mimari ve tek tip tabela uygulamasıyla görüntü kirliliği ortadan kaldırılıp kentimiz modern bir yapıya kavuşturulacak.

5. Her iki ana cadde arasında kalan iş yerlerinin önünde bulunan alanlar peyzaj çalışmalarıyla pazar yerinden Hükümet Konağına kadar yeniden revize edilerek; çay bahçeleri, restoranlar, çocuk eğlence alanları vb. sosyal donatılarla şehir halkının ve çevre yerleşim merkezlerinin de rağbet göstereceği, alışverişe gelebileceği eğlenip vakit geçirebileceği bir cazibe merkezi haline getirilecek. Bu sayede hem Mucur halkının iyi hizmet alabileceği bir hale getirilecek hem de mevcut iş yerlerimizin ticari hacminin genişlemesi sağlanacak.

6. Yeraltı şehrimizin ziyarete açılması ve o bölgenin peyzaj ve planlaması çok hızlı bir şekilde tamamlanacak.

7. Kent giriş ve çıkışlarındaki peyzaj uygulaması bir an önce tamamlanarak ana yol güzergahı da dahil kent estetiği bakımından en modern hale getirilecek.

8. İlçe Merkezimizde bulunan kamu kurumlarımıza ait binalar ilgili bakanlıklarla iş birliği sağlanarak yeniden planlanması yapılıp kullanışlı hale getirilmesi sağlanacak.

9. Okul bina ve yerleşim alanları MEB ile iş birliği kurularak modernizasyon ve işlevsellik açısından yeniden düzenlenecek.

10. Şehir içi toplu ulaşım hizmetleri; güzergâh, saat ve durak anlamında çok ivedi şekilde revize edilip halkın hizmetine sunulacak.

11. Şu anda inşası devam eden Millet Bahçesi projesi revize edilip çok sayıda restoran, düğün salonu, çocuk oyun parkı, lunapark gibi aktive merkezleri ve kafeteryalarla donatılıp yolculuk yapan insanların ve çevre kentlerin uğrak merkezi haline getirilecek.

12. Belediyeye ait mevcut GES projesinin kapasite artırımı yapılıp yeni GES’ler ile belediyemize gelir sağlanacak projeler ivedilikle hayata geçirilecek.

13. Geleneksel el sanatları atölyeleri kurularak kadınlarımıza, kızlarımıza iş olanağı sağlanacak. Özellikle Mucur Halısı yeniden hayat bulacak.

14. Çalışmak isteyen her kadınımıza belediye iştiraklı şirketlerimizde iş imkânı sağlanacak.

15. Belediyemiz iştiraki altında Tarım Bakanlığımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile  iş birliği halinde Mucur’un çevresine binlerce dönüm asma bahçesi kurularak yüzlerce gencimize iş ve ekmek kapısı sunulacak.

16. Ipard ve Kırsal Kalkınma projelerimizle kuracağımız, damızlık ve süt hayvancılığı tesislerinde bugüne kadar yapmak isteyip de yer ve sermaye sorunu nedeniyle bu sürece bir başlangıç yapamamış hemşehrilerimize ücretsiz sağlayacağımız padok, veteriner hizmeti, ortak sağımhane gibi hizmetlerle herkes kendi üretimini yapacak ve yüzlerce ailemizin bütçesine katkı sağlamış olacağız.

17. İlçemizin farklı noktalarına yapacağımız ve ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunacağımız iş makinası ve ticari araç parklarıyla ilçe merkezimizdeki trafik sıkışıklığı ve görüntü kirliliği sorununu çözeceğiz. Böylelikle şoför kardeşlerimizin park sorununu da ortadan kaldıracağız.

18. Sanayi sitemiz yeniden revize edilerek anayol güzergahından da müşteri alabilir hale getirilecek ve peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarıyla kent estetiğine yakışır hale dönüştürülecek.

19. Organize Sanayi Sitesinin genişletilmesi ve çevre illerden yatırımcı getirilebilmesi için tüm Türkiye’deki Sanayi ve Ticaret Odaları ile sıkı bir çalışma yürüteceğiz.

20. Tüm kentimizi, bizim her şeyimiz canımız kanımız olan evlatlarımızın, doyasıya eğlenebileceği çocuk ve oyun parklarıyla aktivite alanlarıyla donatacağız.

21. Belediyemiz bünyesinde tüm halkımızın faydalanabileceği kişisel gelişim ve hobi merkezleri oluşturup onlarca etkinlik düzenleyeceğiz.

22. Her ay düzenli olarak Belediye Meclisimizle birlikte halkımızla bir araya geleceğiz. Halkımızı her yaş ve her meslekten temsil edecek temsilcilerle istişareler yapıp daima yeni projeler geliştireceğiz.

23. İbadethanelerimizin eksikleri ve ihtiyaçlarıyla bizzat ilgilenip Belediye olarak tedarik sürecini yöneteceğiz.

24. Her yıl en az iki ulusal motocross turnuvası ve yarışını onlar için düzenleyeceğimiz alanda   yaptıracağız ve bunu geleneksel hale getireceğiz.

25. Sokak hayvanlarımızı bir an önce barınaklarıyla buluşturup o canların da refahını sağlayacağız.

26. Seyfe Gölümüzle alakalı kapsayıcı bir çözüm üretemesek bile belli bir bölümünün göçmen kuşlarımızın yeniden uğrak yeri haline getirilmesi konusunda var gücümüzle çalışacağız.

27. Belediye Gençlik Merkezimizi hemen kurarak hayata geçireceğimiz sanat, spor, hobi, kişisel gelişim projeleriyle gençlerimizin hem boş zamanlarını kaliteli geçirmelerini hem de gelişimlerine katkı sağlayacağız.

28. Emekli vatandaşlarımızın yazın keyifle açık alanda oturabileceği, kışın kapalı alanında  çayını, kahvesini içebileceği, oturup gazetesini okuyabileceği  dostlarıyla sohbet  edebileceği tertemiz pırıl pırıl bir  emekli lokali yapacağız.

29. 2 yıl içinde  kendi evini yapmak ve 5 yıl asli ikameti olarak kullanmak şartıyla evi ve arsası olmayan evli  her çiftimize 350 m² arsayı belediye olarak ücretsiz tahsis edeceğiz.

30. Engelli kardeşlerimizin kolayca erişim sağlayabileceği ve tüm imkanlarından ücretsiz faydalanacağı çayını kahvesini ücretsiz içebileceği kafeteryalar yapacağız.

31. Belediye personelimizin iş ve görev planlamasını yeniden revize edip daha verimli çalışma imkanları sunacağız.

32. Kent merkezimizde bulunan boş arsa ve alanları temizleterek görüntü kirliliğinin önüne geçeceğiz.

33. Çöp toplama alanının etrafa zarar vermemesi için bu alanı muhafaza altına alacağız. Çöp ayrıştırma tesisi kurup hem doğaya hem ilçe ekonomisine geri dönüşümle katkı sağlayacağız.

34. İlçemizin tamamını kapsayacak şekilde bisiklet ve yürüyüş yolları yapacağız.

35. Kent merkezimize planladığımız 3 noktada araç park alanı oluşturacağız.

36. Belediyemiz bünyesinde ARGE Proje ve Geliştirme birimi kurup planlamadan uygulamaya kadar hizmet vereceğiz.

37. BEGEM bünyesinde talep eden tüm öğrencilerimize ücretsiz yayın ve dershane hizmeti sunacağız.

38. Ankara -Kayseri karayolu kenarına kuracağımız kooperatif işletmelerimizle ev hanımlarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin kendi adlarına satılmasını sağlayacağız.

39. Tüm köylerimizin, kasabalarımızın isteklerini dinleyip sorunlarına çözüm bulacağız.

40. Kendi asfalt ve kilit taş şantiyemizi kurup hem kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacağız hem de Belediye olarak hizmet ve ürün satışı sağlayarak Belediye ekonomimizi güçlendireceğiz.

41. Belediye çalışma ekibimizi hatırla değil liyakatle şekillendireceğiz.

42. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız.

43. Belediye çalışanlarımızın 0-4 yaş çocuklarına tam zamanlı kreş hizmeti sunacağız.

44. Belediye ekipman ve hizmetleri herkesin ortak malıdır. Bu sebeple bunları birkaç kişinin özel hizmetine asla ama asla sunmayacağız. Toplumun ortak menfaatleri doğrultusunda kullanacağız.

45. Mevla’m nasip ederse bir sonraki seçimde hizmet bayrağını başka genç arkadaşlarımıza devrederek koltuk sevdasına son vereceğiz.

Fatih Yıldırım Kimdir?

    Gazetemize kendini tanıtan Yıldırım şunları söyledi; “19 Ocak 1979 yılında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. İlköğrenimimi memleketim olan Mucur’un Aydoğmuş Köyü’ nde, ortaöğrenimimi Mucur ve Kırşehir'de tamamladım. 1999 yılında Kırşehir Ticaret Meslek Lisesi'nden okul birincisi olarak mezun oldum. Aynı yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandım. 2003 yılında bölümümden derece ile mezun oldum. 2022 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Denetimi ve Yönetimi üzerine master çalışmamı yaptım. Türk Lehçeleri, Eğitim Kurumlarında Yönetimde Dijital Dönüşüm, Eğitimde Veri Analitiği ve Karar Destek Sistemleri, Eğitim Kurumlarında Çevresel Sürdürülebilirlik ve Denetimi, Şemsettin Sami’nin Kamus-u Alam adlı eserinin Türkiye Türkçesine çevirisi gibi alanlarda akademik çalışmalar yürüttüm. İyi düzeyde Felemenkçe ve İngilizce bilmekteyim.

       1999-2003 yılları arasında üniversite öğrenimimi yaparken Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığında ve Afyon Ülkü Ocakları yönetiminde aktif görev aldım. Ayrıca 2005 yılı itibariyle BİLGİDER (Özel Öğretim Kurumları Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, UFRAD (Ulusal Franchise Derneği) Yönetim Kurulu üyeliği, Kırşehir İşadamları Derneği Kurucu üyeliği gibi sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevler üstlendim.

       Memleketim olan Kırşehir'de 2005-2022 yılları arasında, Özel Eğitim sektöründe; Bil Kurs Merkezinin ve Özel Büyük Dershanenin; ayrıca Büyük Adam Kreşi, Cerrahpaşa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Bil Koleji Anaokulu- İlkokulu- Ortaokulu- Anadolu Lisesi ve Bil Koleji Fen Lisesi gibi özel okulların Kurucu Müdürlüğünü yaptım. 2017 yılında yaşadığım ve büyüdüğüm topraklara olan minnettarlığım gereği bu topraklarda donanımlı, vatanına milletine âşık, yirmi birinci yüzyıl becerilerine sahip nesiller yetiştirebilmek adına Kırşehir Mucur sınırında, bünyesinde yedi okul barındıran Orta Anadolu'nun en donanımlı eğitim kompleksini inşa ederek şehrimizin eğitimine katkı sundum.  Sektörüm gereği kuruculuğunu yaptığım kurs, dershane ve okullarım vasıtasıyla yirmi bini aşkın öğrenci ve velisine hizmet etme fırsatı buldum. Aynı zamanda Kırşehir'de yer alan Sıddık Demir Anadolu Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Ayrıca aile şirketlerimizde tarım, inşaat-emlak, madencilik ve eğitim sektörü alanlarında ailemle birlikte ticari faaliyetlerimi yürütmekteyim.

       Evli ve dört çocuk babasıyım. Ailemden de gördüğüm üzere doğduğum günden bu yana Türk Milliyetçiliği çizgimden ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan sevdamdan asla taviz vermedim. Hayatımı, vatanıma, davama ve aileme hizmet etmeye adayım.

 Saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi. 

Haber: Sait UYAR

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR