Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:16

Mucur AK Parti’de Ömer Faruk Toprak Sesleri

Mucur’da ve Kırşehir sosyal medya hesaplarında yapılan anketleri Ömer Faruk Toprak deyim yerindeyse PATLATTI!!!

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-01-2024 18:47
Mucur AK Parti’de Ömer Faruk Toprak Sesleri

    Mucur’da Seçim tam anlamıyla kaynarken gözler AK Parti’nin açıklayacağı adaya çevrildi. Mucur’da son yıllarda görülmeyen bir başkanlık seçimi olacak. En son 1999’da 7 partili seçime giden Mucur 2024 seçimlerinde de 6 adaylı seçime hazırlanıyor.

    MHP Fatih Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Yaşar Yılmaz, CHP Meryem Fıkırkoca, BBP Ali Şahin’i aday gösterirken AK Parti ve İyi Partinin adayları hala açıklanmadı.

    AK Parti ilçe adaylarını açıklamak için çalışmalarına hız verdi.  İl yönetimi ve Genel Merkezin vereceği karar ile açıklanması beklenen Mucur Belediye Başkan Adayı için anketler yapıldı. Anketlerde Ömer Faruk Toprak’ın ezici üstünlüğü göze çarptı.

    Mucur Gazetemizin sosyal medya hesaplarında yaptığı ankette ve Kırşehir’in en çok takip edilen “Kırşehir ihbaret haber” instagram sayfasında yapılan ankette Ömer Faruk Toprak Mucur halkının teveccüğü ile birinci çıktı.

    Mucur’lu vatandaşlar Ömer Faruk Toprak’a yoğun bir şekilde oy kullanarak Mucur’da AK Parti belediye başkan adayı olmasını istiyor.

HABER: SAİT UYAR

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR