Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 11:50

Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu: "Kırşehir’in gelişimi noktasında Çınar gazetesine yeni döneminde de başarılar diliyorum..." dedi.

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-06-2022 14:57   Güncelleme : 02-06-2022 16:34
Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Çınar Kırşehir Gazetesini Aydın Kahraman’dan devralan Sait Uyar’ı ziyaret ederek, yayın hayatında başarılar diledi.

2 Haziran 2022 Perşembe günü, CHP İl Başkanı Baran Genç, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Belediye Başkan Yardımcılarımız Osman Uçar ve Tuncay Polat, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerimizin de bulunduğu ziyarete Çınar gazetesini devralan Sait Uyar’a başarılar dileyen Başkan Ekicoğlu, ülkenin ve şehrin sorunlarını bildiklerini ve bu bağlamda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade etti.

 Gazeteci Sait Uyar’ın gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Ekicioğlu, “Bugün Türkiye’nin geldiği noktada sorunların çözümünün de hukuk ve demokrasi yoluyla olduğunun bilincindeyiz. Yaşanan siyasi gelişmeler ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz da hem partilerimiz hem de belediyelerimizin bugün seçim olacakmış gibi vatandaşın yanında ve çözüm odaklı çalışlalar yapmasını gerektiriyor. Biz de bu bağlamda seçim olsa da olmasa da Kırşehirli hemşehrilerimizin huzur ve refahı için sahadayız ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Amacız, Kırşehir’in gelişimi ve halkımızın her alanda rahatlamasıdır; bu noktada ilimiz basınının da önemini biliyor ve demokrasiye olan katkılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Bu kapsamda Çınar gazetesini devralan Sait Uyar ve çalışma arkadaşlarına da başarılar diliyorum.” dedi.

Çınar Kırşehir Gazetesi'nin Yeni İmtiyaz Sahibi Sait Uyar da Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte tüm katılımcılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Uyar yaptığı açıklamasında, "Sadece gazetecilik yapmaya çalışan çok sesliliği barındırabilen, yazarların birbiriyle aynı olmak zorunda olmadığı, haberi tarafsız ve net verebilen, 5N1K’yı unutmadan gazetecilik yapmak istiyoruz” dedi. Uyar; "Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak Kırşehir'de gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR