Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 08:21

Proje Kapanış Programı Yapıldı

Proje Kapanış Programı Yapıldı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-06-2022 15:49   Güncelleme : 01-06-2022 15:49
Proje Kapanış Programı Yapıldı

Mucur’ da Gez, Gör, Öğren Projesinin kapanış programı yapıldı. Mucur Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokul öğrencilerinin olayları, kişileri, doğal koşulları içinde tanıyabilme, sorunları kavrayabilme, eleştirel düşünme yeteğini geliştirebilme, sorumluluk duygusuna sahip olabilme gibi beceriler kazanmalarını hedefleyen ve dönem boyunca bu yönde araştırma gezileri düzenlenen Gez, Gör, Öğren Projesinin kapanış programı Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı. Programa; Mucur Kaymakamı Faruk Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Aktürk, proje ortağı İş İnsanları Esat Çağlayan ile Turgut Yurttaş, Ortaokul Müdürleri, Öğretmenler ve  Öğrenciler katıldı.

 Proje kapsamında 212 tane 8. sınıf öğrencisi ilçemizde faaliyet gösteren Çağlayanlar Un Gıda ve Tarım Hayvancılık ile Yurttaşlar Un Gıda Sanayi ve Nakliye şirketlerine ait üretim alanlarını gruplar halinde ziyaret ederek yapılan faaliyetleri yerinde görme imkanı buldular.

 Projenin kapanış gününde her iki şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Esat Çağlayan ile Turgut Yurttaş öğrencilerimizle söyleşide bir araya gelerek hayat tecrübelerini aktardılar. Son bölümde öğrencilerden gelen sorular yanıtlanırken günün anısına hediye ve teşekkür belgelerinin takdimi ile program sona erdi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR