Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 17:40

Çınar Gazetesi’nde Yeni Dönem

Gazetemiz Sahibi Sait Uyar, Çınar Kırşehir Gazetesini de devraldı....

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 25-05-2022 17:12   Güncelleme : 25-05-2022 17:15
Çınar Gazetesi’nde Yeni Dönem

 

         11 Kasım 2005 tarihinde ilk defa Kırşehir halkının karşısına çıkan ve büyük takdir toplayarak yayın hayatına başlayan ve Kırşehir'de yerel gazetelere yepyeni bir soluk getiren gazeteniz Çınar Kırşehir gazetesi İmtiyaz Sahibi'nde değişikliğe gidildi.

         Daha önce Güneş kahraman adına yayınına devam eden Gazetemiz Çınar Kırşehir 25.05.2022 tarihi itibarı ile Mucur Gazetesi Sahibi Sait Uyar'a devredildi.

         Yayın hayatına başladığı günden itibaren Kırşehir'in çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan ve siz okurların gören gözü, konuşan dili ve işiten kulağı olmaya çalışan Çınar Kırşehir, kısa sürede tarafsız yayın anlayışıyla Kırşehir'in aranılan ve okunan gazetesi oldu. 2013 yılında gazetelerin birleşme kararının ardından yayın 2015 yılında tekrar okurlarının karşısına daha güçlü bir kadroyla çıkan Çınar Kırşehir Gazetemiz, bugünden itibaren yepyeni yayın politikası ile siz değerli okuyucularımızın ve takipçilerimizin karşısında.

         Hedefsiz İnsan Kökleri Kesilmiş Ağaç Gibidir şiarı ile yola çıkan ve arkasına Kırşehir'in ve kamuoyunun büyük desteğini alarak başarı merdivenlerini tek tek çıkan Çınar Kırşehir Gazetemiz'in yeni İmtiyaz Sahibi Sait Uyar, devir teslim işlerinin ardından yaptığı açıklamasında; "Gazetemizin temel amacı halkımızı aydınlatmak, bilenin bildiğini bilmeyenle paylaşmak, doğru ve tarafsız haberle her konuda her görüşe ortak yer verip, okuyanlarını yönlendirmek değil, okurlarının kendi düşünceleriyle hareket etmesini sağlamak. Kırşehir'e hizmet veren kim olursa olsun, onun yanında olmak. Bunun için de ‘ya Kırşehir için bir şeyler yap ya da yapanlara engel olma’ anlayışını kendimize felsefe edindik. Doğduğumuz topraklara hizmet edeceksek, her olumlu işi desteklemek boynumuzun borcu.

         Kırşehirliler için ortak payda, farklı görüşteki insanların, ortak noktası Kırşehir olmalı. Başarı, paylaşılmalı. İş ve hizmet şundan bundan beklenilmemeli. İşe önce kendinden başlamalı. Dünya değişiyor, medya değişiyor. Bizde bu yeni medya düzenine uymaya gayret ediyoruz. Yeni nesil gazetecilik anlayışıyla, elimizden geldiğince Kırşehir'in tanıtımı, haberlerini, kültürünü, doğasını ve tarihini Kırşehir ile birlikte ülke ve dünya çapında yayınlanan haberlerle tanıtıyoruz. Bugünden itibarken Çınar Kırşehir Gazetemizde sizlerle bu yolculuğa devam edeceğiz. Birlikte Kırşehir için iyi işler çıkaracağımıza eminiz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR