Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 21:37

BARBAROS DULKADİROĞLU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-11-2020 20:36   Güncelleme : 14-11-2020 20:36
BARBAROS DULKADİROĞLU, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Barboros Dulkadiroğlu, bugün Kırşehir  basınıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek, Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığı Adaylığını açıkladı. Kırşehir’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda Barbaros Dulkadiroğlu şunları kaydetti: “"Birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkarılması, parti enerjisinin artması, kırgınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kaldırılması için aday oldum. Kırşehir'e daha fazla hizmet getirilmesine katkı vermek, vatandaşın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olmak, genç kardeşlerimizin enerjisiyle, dava arkadaşlarımızın verdiği güç ve edindiği tecrübeleriyle 2023 vizyonuna gururla ulaşmak için çalışacağız. İlk günkü aşkla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emeğine, hedeflerine ve sevdasına yakışan bir Kırşehir için hareket edeceğiz. Allah utandırmasın, AK Parti Kırşehir İl Başkanı olarak şehrimize hizmet etme amacıyla adaylığımızı açıkladım."
Dulkadiroğlu’nun açıklamasının tamamı şu şekilde: 
“Çok Değerli Basın Mensupları; hepinizi en derin duygularımla selamlıyarak kahvaltı davetimi onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz şeref verdiniz. Sizlerin nezdinde tüm Kırşehirli hemşehrilerime de saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Değerli arkadaşlar;
Kendimi sizlere ve kamuoyuna tanıtarak sözlerime başlamak istiyorum. 
1980 Kırşehir Doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 
İlk ve orta öğrenim eğitimimi Kırşehir’de; üniversite eğitimimi yurtdışında tamamladım. 
İlimizde çeşitli sektörlerde ticari faaliyetler yürütmekteyim. Siyasi olarak; 
2005 yılında AK Parti ailesine üye olarak katıldım. 
2011-2014 yılları arasında Kırşehir Ak Parti İl Yönetiminde; çeşitli kademelerde görev alarak hizmet ettim. 
2014 yerel seçimlerinde il genel meclisi üyesi seçilerek görevime başladım.
2016 yılında il genel meclis başkanlığına seçildim ve 2019 yılı dönem sonuna kadar büyük bir onur ve gururla bu görevi yürüttüm. 
meclis başkanlığı görev sürem boyunca da; şehrimizin 252 köy, 6 ilçe ve beldelerinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadım ve  gece gündüz demeden hizmet etmekten şeref duydum.
2019 yılı yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Aday adaylığım sürecinde halkımızın şahsıma göstermiş olduğu ilgi alaka ve sevgiden dolayı büyük bir onur duydum. 
Halen siyasi geçmişim ve mevcut konumum itibari ile partililerimiz ve bütün vatandaşlarımıza, bize ulaşan bütün hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyor ve etmeye devam edeceğim. 


Değerli basın mensubu arkadaşlarım; 
Malumunuz üzere partimizin kongre süreci başlamıştır. Çok değerli Vekilimiz Ve İl Başkanımız Sayın Muzaffer Aslan kendi takdirleri ile il kongremizde aday olmama kararı almıştır. Değerli il başkanımıza Genel Merkezimiz Kordinatörlük Görevi vermiştir. Bu vesile ile sizlerin nezdinde Sayın Muzaffer Aslan Başkanımıza gerek milletvekiliği gerek il başkanlığı dönemlerinde partimize ve şehrimize sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dilerim. 
Ayrıca bu vesile ile partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış milletvekillerimize, il başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza ve tüm kademelerimizde görev almış bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum. 
Kıymetli arkadaşlarım; 
Gerçekleşecek olan Ak Parti Kırşehir İl Kongremizde aday olduğumu sizlerin huzurunda ve sizlerin vasıtası ile kamuoyuna açıklıyorum ve aday olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 
Peki; Barbaros Dulkadiroğlu Neden Aday?
-    BİRLİK VE BEREBERLİĞİMİZİN DEVAMI VE GÜÇLENMESİ İÇİN.  
-    PARTİMİZİN ENERJİSİNİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARMAK İÇİN. 
-    ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAMAK İÇİN. 
-    KIRGINLIKLARI KÜSKÜNLÜKLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN. 
-    HALKIMIZ, BÜROKRASİ VE PARTİMİZ ARASINDAKİ KÖPRÜLERİ KUVVETLENDİRMEK İÇİN…   
-    BİR İL BAŞKANINDAN ZİYADE, VATANDAŞLARIMIZA, PARTİLİLERİMİZE; BİR ABİ, BİR KARDEŞ, BİR ARKADAŞ VE BİR DOST OLMAK İÇİN.
-    HALKIMIZIN İYİ GÜNÜNDE DE, KÖTÜ GÜNÜNÜNDE DE YANINDA OLMAK İÇİN.
-    HEM PARTİMİZİ, HEM ŞEHRİMİZİ İHTİYAÇ DUYULAN HER PLATFORMDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN. 
-    İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA, KOLAY ULAŞILABİLEN BİR KARDEŞİNİZ OLMAK İÇİN.
-    GENÇLİĞİMİZİN VERDİĞİ ENERJİ, SİZ DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIMIN VERDİĞİ GÜÇ VE EDİNDİĞİM TECRÜBELERİMLE 2023 VİZYONUMUZA HEP BİRLİKTE VE GURURLA ULAŞMAK İÇİN.    
-    KAYBETTİKLERİMİZİ GERİ KAZANARAK; İLK GÜNKÜ AŞK İLE SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ VE CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVASINA, EMEĞİNE, HEDEFLERİNE VE SEVDASINA YAKIŞAN BİR KIRŞEHİR İÇİN. 
-    ‘’  AHİ ŞEHİRİMİZ İÇİN, PARTİMİZ İÇİN, HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN, GÖNÜL VE HİZMET  TEŞKİLATIMIZ İÇİN BARBAROS DULKADİROĞLU’’ DİYORUZ.
-    BU KUTLU YOLA BAŞKOYDUK, ALLAH UTANDIRMASIN. ALLAH YOLUMUZU AÇIK EYLESİN. 
Hepinize Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyor , Katılımlarınızdan Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum. “
  

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR