Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 12:59

Mucur’da Yapılmaya Çalışılan Algı Operasyonu Çöktü

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 06-07-2020 14:21   Güncelleme : 06-07-2020 14:21
Mucur’da Yapılmaya Çalışılan Algı Operasyonu Çöktü

    Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz hakkında bir dönem sosyal medyada çıkan haberlerinin tamamının yalan olduğu ortaya çıktı.

    Geçmiş evraklar neticesinde mahkemesi devam eden Atılgan Yılmaz için sosyal medyada bir dönem; “Belediye Başkanı görevden alınacak, Yeniden seçim olacak, Haftaya işiniz bitiyor” gibi mesnetsiz bir çok yazı paylaşılmıştı.

    “Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş” misali sürekli bir yalan ve dedikodu ile süreci yönetmeye çalıştılar. Sürecin sonunda Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz için herhangi bir ceza çıkmadı.

    Yılmaz, İlk günden son güne kadar bu tarz dedikodulara hiçbir zaman kulak vermedi. Her köşe başında her dedikodu ve fitne topluluklarında konuştular. Son güne kadar ceza aldı dediler ama verilen kararda hiçbir ceza çıkmadı.

    İlçemizde gelinen nokta çok üzücü. Atılgan Yılmaz, Mucur’un Belediye başkanı başka bir yerin belediye başkanı değil. Mucur’a bir çivi çakana Allah razı olsun demek varken bu kin ne nefretin bu kadar üst seviyede olması vatandaşlar tarafından da çok büyük tepki görmekte.

    Geçmiş günlerde Mucur, Mucur Devlet Hastanesine yeniden kavuştu başlıklı bir haber yapmıştık. Haberimizi okuyanlar şu detayı çok iyi bilmelidirler. Devlet Hastanemiz Kırşehir’in Ek binası olurken Mucur’a bir tane kişi sahip çıkmamıştı. Ama Atılgan Yılmaz bir yıl içinde bu işi çözdü ve Hastanemizi Mucur’a kavuşturdu.

    Bu ve bunun gibi olaylarda Mucur’a sahip çıkan, Mucur için varıgını yoğunu harcayan bir belediye başkanına ‘helal olsun’ demek yerine kin ve nefret kusmanın mantığını siz okurlarımıza bırakıyoruz.

    Yapılan algı operasyonu artık çökmüştür. Mucur Belediye Başkanı Mucur için çalışmasına devam etmektedir.

SAİT UYAR

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR