Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 06:05

Sosyal Medya Paylaşımlarına İtibar Etmeyiniz!!!

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 31-05-2020 20:30   Güncelleme : 31-05-2020 21:33
Sosyal Medya Paylaşımlarına İtibar Etmeyiniz!!!

   İlçemizin de içinde bulunduğu Covid-19 salgını nedeni ile vatandaşlarda bir tedirginlik görülmektedir.

Bu tedirginliğe birde sosyal medya paylaşımları eklenince olay çıkmaz bir hal almaktadır. Mucur Gazetesi olarak bizler olayların takibinde olduğumuzu bildiririz. 

    Olayları anında ve kesintisiz olarak siz okurlarımıza paylaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız haberlerimiz hiç bir zaman kulaktan duyma haberler değildir. 

    Mucur Gazetesi olarak haber akışımızda siz okurlarımıza bilgiler vermeye devam edeceğiz.

    ilçemizde Covid-19 görüldü ilk günden bu güne sosyal medyada bir çok kirli bilgi paylaşımı yapıldı yapılmayada devam ediyor.

    Öncelikte şunu belirtmeliyiz ki, Kaymakamlığımız, ilçe sağlık merkezi, Mucur Belediyesi, Mucur İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Devlet Hastanemiz, Mucur İlçe Emniyet Müdürlüğümüz 7/24 görevlerinin başındalar. Ellerinden gelenin fazlası yapmaktalar.

     Sosyal Medya üzerinde ilçemiz için verilen sayıların hepsi bir hayal ürünüdür. Bazı insanlar oturdukları yerden sayı üretim insanları tedirgin etmekteler. Kendilerini haberci zannedip kulaktan duyma söylemleri sosyal medyadan paylaşmaktalar. Bu tür paylaşımlara asla itibar etmeyiniz!!!

    İlçemizde hiç bir kurum hiç bir kimseye sayı paylaşımı ve bilgisi vermemektedir. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca, ülkemizin günlük raporunu sürekli paylaşmaktadır. Ama hiç bir zaman şu il'de şu kadar sayı, bu ilçede bu kadar sayı var diye bir paylaşımı yoktur. Bu sebepten asla sayılara itibar etmeyiniz. 

Mucur Karantinaya Alınacak

   Sosyal medya paylaşımlarında yoğun olarak Mucur karantinaya alındı veya girişler çıkışlar kapatıldı diye bir çok paylaşım yapılmıştır. Bunların hepsi bir düzmecedir. Mucur'da şu anda bir bina ve bir köy karantina altındandır ve ilçede hayat normal şekilde devam etmektedir. 

    İlçemizde ilk günden bu güne sayı artmıştır ama ilçemiz hıfzıssıhha kurulu bunun için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Olaylara çok hakim bir şekilde direkt olarak müdahele etmektedirler. En büyük sorunları ise hastalık bulaşan kişilerin temas ettikleri insanları söylememeleri. Bunun içinde çalışmalar sürüyor. 

   İlçemizde bulunan vatandaşlarımızında artık kendilerini her zamankinden daha fazla korumaları, evlerinde kalmaları, sosyal mesafeyi korumaları, gerekmedikçe dışarı çıkmamaları, eğer çıkıyorsa kesinlikle maske ile çıkmaları artık zorunlu bir hal almıştır. Bana bir şey olmaz mantığı güdenler şunu çok iyi bilsinlerki sana belki bi şey olmaz ama evinde bulunan eşine, çocuğuna, annene, babana, akrabana ve komşuna bir şey olur. 

EVDE KAL MUCUR...

 Haber: Sait UYAR

    

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR