Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 10:08

Kaymakam Kaya Çelik: "Vergi Bilincinin Toplumda Daha Üst Noktaya Çıkması İçin Çalışıyoruz"

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 26-02-2020 09:56   Güncelleme : 26-02-2020 09:56
Kaymakam Kaya Çelik:

    Vergi Haftası nedeniyle Mucur Mal Müdürlüğü tarafından yapılan ziyarette konuşan Kaymakam Kaya Çelik, toplumda vergi bilinci oluşması için hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

    Mucur Mal Müdürü Halil Bıyık ve Mucur Mal Müdürlüğü çalışanları, Kaymakam Kaya Çelik’i ziyaret ederek vergi haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirdi.

    24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası kapsamında yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgiler alan Kaymakam Çelik; Vergi Haftası'nda, vergi bilincinin toplumumuzda geliştirilmesi, verginin tüm tabana yayılması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadelede hassasiyet oluşturulmasının amaçlandığını belirtti.

    Devletin en büyük gelir kaynağının vergi olduğunu belirten Kaymakam Kaya Çelik,  “Öncelikle ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Vergi haftası münasebetiyle vergi bilincinin toplumda daha üst noktaya çıkması için bu hafta birçok faaliyet gerçekleştiriliyor. Özellikle toplumda verginin ve bu noktada yapılan çalışmaların anlatılması bakımından da bu haftayı iyi değerlendirmekte büyük yarar var. Devlet bir takım kamu hizmetlerini yürütme anlamında vergi gelirleriyle bir kaynak oluşturuyor ve ihtiyacı olan bölgelere bu kaynağı aktararak, üstlendiği sorumluluğu yerine getiriyor. Özellikle vergisini ödeyen, vatandaşlık görevini yerine getiren kişilere de teşekkür ediyorum. Devletin bu hizmetleri yerine getirmesinde önemli bir kaynak oluşturan vergilerin toplumun ihtiyacı olan alanlara aktarılması da büyük önem taşıyor. Tekrar teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum”  dedi. Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR