Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 09:52

Mucurluların Uzlaştığı İsim: Osman Demir

Mucurlular, Ak Parti Mucur Adayı’nın Osman Demir Olmasını Bekliyor...

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-10-2018 09:05   Güncelleme : 01-10-2018 10:12
Mucurluların Uzlaştığı İsim: Osman Demir

2019 Mahalli Seçimlerinde ilçemizde Belediye Başkan Adaylığında adı geçen en güçlü isimlerden olan Kırşehir Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir'e vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. 
   İlçemizde yerel seçimler oldukça hararetli geçiyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde yine hararetli geçmesi bekleniyor. Geçtiğimiz 2014 seçimlerinde Ak Partinin ilçede iddiasız bir aday göstermesi ilçede bulunan Ak Parti oylarını oldukça düşürmüştü. Aynı hatayı bu seçimlerde yapmak istemeyen Ak Parti Teşkilatı işi sıkı tutmakta kararlı olduğu öğrenildi. 
   Aday Adaylığında adı geçen isimler arasında, vatandaşlar en çok Osman Demir'in aday gösterilmesini istedikleri öğrenildi. Vatandaşlarla iç içe, Mucur Aşığı, Tecrübeli, Deneyimli, Devlet Adamı olmasının yanında, görevinde halk ile iç içe olduğundan, Halk tarafından oldukça sevilen birisi olarak biliniyor.
  Ondaki Bürokrasi Tecrübesi ve sorunlara ivedilikle, süratle çözüm bulma hassasiyeti Mucur gibi çözülmesi zor bir yerde Belediye Başkanı olması Mucur'un yararına olacağı düşünülüyor. Uzun yıllardır Mucur'un içinde bulunduğu bu sıkıntıdan kurtulması için yeni bir yüzün ve çalışkan birinin Belediye Başkanı olarak görmek isteyen Mucurlular bu kişin Osman Demir olacağını konuşuyor. Ak Partinin ve Ak Partililerin her kesiminin desteğini arkasına alan, İl yönetimi ile iç içe olan, Ankara bürokrasini çok iyi tanıyan Osman Demir'in İlçeye kazandıracak çok şeyinin olduğu ve her kesimi etrafında toplayarak Belediye Başkanlığına yürüyeceği vatandaşlar tarafından sesli bir şekilde konuşuluyor. Mucur gibi halkı kamplara bölünmüş, çeşitli bahanelerle küstürülmüş bir ilçede halkı toparlayacak, küskünleri barıştıracak isim olan Osman Demir Kimdir?
    1964 yılında Kırşehir ili Mucur ilçesinde doğdu.
    MUCUR İmam Hatip Lisesinin ardından İktisat Fakültesini bitiren Osman DEMİR,  bir süre profesyonel gazeteci olarak çalıştıktan sonra 1989 yılında memuriyete başladı.
    Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmakta iken 1996 yılında Kırşehir Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine atandı.
    Halen bu görevinin yanı sıra Mayıs 2015 tarihinden itibaren veka-leten İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü ve Merkez Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürlü-ğü görevlerini yürütmektedir.
  Görevi sırasında Kırşehir ile ilgili tüm sosyal ve kültürel programların yürütülmesinde, Kırşehir'i ve kültürünü tanıtan 50'ye yakın eserin hazırlanmasında ve ya-yınlanmasında etkin ola-rak görev alan Osman Demir, AB Projeleri ve resmi görevli olarak birçok AB ülkesinde incelemelerde bulundu.
    Birçok sivil toplum kuruluşuna üye olan ve sarı basın kartı sahibi olan Osman Demir evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR