Mucur Gazetesi
HV
30 NİSAN Salı 20:11

Kaman'da şenlik düzenlendi

Kaman Belediyesi, Kamanlı Gurbetçileri buluşturmaya devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2022 15:16
Kaman'da şenlik düzenlendi

 

 

Her yıl geleneksel hale gelen “Kaman Gurbetçi Şenliği” programına yurtdışından gelen çok sayıda Kamanlı vatandaş katılım göstererek eğlence dolu anlar yaşadılar. Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkan Vekili Hüseyin Ata, Kaman Belediyesi tarafından düzenlenen “Kaman Gurbetçi Şenliği” programına Federasyonu temsilen katıldı.

BAŞKAN ÇOLAK’A TEŞEKKÜR

Gerçekleşen etkinlik hakkında açıklama yapan KIR-FED Genel Başkan Vekili Hüseyin Ata “Kaman Belediyesinin düzenlemiş olduğu, Kaman gurbetçi şenliğine Federasyonumuzu temsilen katılım sağladık. Bu şenliğe katılım için gerekli hassasiyeti gösteren Sincan Kırşehirliler Derneğimizin değerli Başkanı Yunus Koçak ve yönetimine özellikle teşekkür ederim.  Ayrıca Kaman Belediye Başkanımız Sayın Necati Çolak beye misafirperverliği ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu ekibine göstermiş olduğu özel ilgi nedeni ile tüm federasyon camiamız adına teşekkürlerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.

Kaman Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Kaman Gurbetçi Şenliğine Kamanlı vatandaşlar ve gurbetçiler tarafından yoğun ilgi gösterildi. AK Parti il Başkanı Seher Ünsal, Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak Kaman ve Kaman İl genel Meclis üyesi Emre Demirci Kaman halkı ile birlikte programa katıldı. Ünlü sanatçıların sahne aldığı şölende Kamanlılar doyasıya eğlendi.

Programa katılan Ak Parti il Başkanı Seher Ünsal “Kaman Belediyemizin düzenlemiş olduğu “1.Gurbetçi Şenliği” programımızda Gurbetçi hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bayramlarını kutladık. Belediye Başkanımız Necati Çolak ve ekibine bu güzel program için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR