Mucur Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 23:35

Vali Mete Buhara'dan ziyaret

Vali H. Mete Buhara, Kurban Bayramı Arefesinde Şehitliğimizi ziyaret ederek şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2022 15:12
Vali Mete Buhara'dan ziyaret

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Vali Buhara, şehit ailelerimizin Kurban Bayramlarını kutladı. Ardından, Sevgi Evlerimizde kalan sevgili çocuklarımızla bayramlaşan Vali H. Mete Buhara, Huzurevimizde kalan büyüklerimizi de ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Buhara, daha sonra, Şehit J. Kd. Üçvş. Ferhat Erdem’in baba ocağını ziyaret ederek şehidimizin ailesinin Kurban Bayramını kutladı.

Sonrasında, Ahi Polis Merkezi, Çuğun Jandarma Karakol Komutanlığı ile jandarma-polis uygulama noktasını ziyaret ederek görevi başındaki personelin ve uygulamada durdurulan araçlardaki yolcuların bayramını kutlayan Vali H. Mete Buhara, “Hepimizin huzur ve güvenliği için görev yapan çalışma arkadaşlarımızı Ahi Polis Merkezi ve Çuğun Jandarma Karakolunda ziyaret ettik. İlimiz Ankara giriş güzergahında uygulama faaliyetine katılarak vatandaşlarımıza güvenli trafik için uyarılarımızı yaptık, bayramlarını kutladık.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR