Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 06:24

Başkan Ünsal Cumhurbaşkanıyla görüştü müjdeyi verdi

Kırşehir il, ilçe ve köylerinde ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve etkili fırtına nedeniyle zarar gören üreticilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan müjde geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-06-2022 10:02   Güncelleme : 18-06-2022 10:04
Başkan Ünsal Cumhurbaşkanıyla görüştü müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ve 81 İl Başkanlarının katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında söz alan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir’de Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve etkili fırtına nedeniyle zarar gören çiftçiler için destek talebinde bulundu.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler sonunda çıkan hasarın karşılanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek sözü alan İl Başkanı Seher Ünsal “Bugün Genişletilmiş İl Başkanları toplantımıza Kırşehir olarak katılım sağladık. Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli fırtınalar sonucu bazı üreticilerimizin hayvancılık işletmeleri zarar görmüştü. Toplantıda söz alarak, Cumhurbaşkanımıza durumu aktarma fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanımızdan Kırşehir için 5 milyon TL destek sözü aldık.Kırşehir’in Cumhurbaşkanımızın gönlündeki yeri bir başka.

Devletimiz ve hükümetimiz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için elinden geleni yapmaktadır. Amacımız çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan üreticilerimizin, yetiştiricilerimizin sıkıntılarını gidermek ve onlara bir can suyu olmak. Kırşehir’e verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımıza şehrim ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum.İnşallah çiftçilerimiz ve üreticilerimiz böyle bir afetle bir daha karşılaşmaz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim takviminde bir yıldan geriye doğru saymaya başlanılan bir dönemde artık geçen her günün, her geçen haftanın kendileri için âdeta hazine kıymetinde olduğunu belirtti.

“HER İŞ GİBİ SİYASETTE DE HER İŞİN BAŞI İNSAN KALİTESİDİR”

Bu çerçevede, yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Derdini anlatmak, ülkeyi ve siyaseti takip etmek için başını kaldıran her vatandaşımızın AK Parti teşkilatından birini karşısında göreceği şekilde sahayı sıkı tutmalıyız. Muhalefet mensuplarının söyledikleri her yalanı anında ağızlarına tıkacak, ortaya attıkları her iftirayı anında çürütecek, sergiledikleri her tutarsızlığı anında ifşa edecek bir çalışma tarzı izlemeliyiz. Bunu yaparken asla onların gündemlerine takılıp kalmamalı, asla onların peşinden de gitmemeliyiz. Gündemi tayin eden, siyasetin tartışma başlıklarını ve istikametini belirleyen daima biz olacağız” ifadesini kullandı. Aynı şekilde 2023 hedefiyle 2053 vizyonuyla insanların umutlarının ve beklentilerinin adresinin de yine AK Parti’nin olması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 20 yıllık eser ve hizmet döneminin, her teşkilat mensubunun en büyük dayanak noktasının gönüllere girme kapısı olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli olanın bu malzemeyi doğru kullanmak, iyi değerlendirmek olduğunu dile getirdi. Her iş gibi siyasette de her işin başının insan kaynağı, insan kalitesi ve insan gücü olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Üye sayısı, 11 milyonu geçen bir partinin içinde elbette üslubuyla tavrıyla bireysel eksiklikleriyle sıkıntıya yol açan kişiler çıkabilir. Bunları derhal geri plana çekip kendilerinden başka alanlarda istifade etmeliyiz. AK Parti ailesi, ihtiyacı olan her konuda doğru insanları bulup onları öne çıkartacak kadar büyüktür, zengindir, mümbittir. En önemlisi ise milletvekilinden il, ilçe yönetimine, belediye başkanı ve meclis üyesinden mahalle sorumlusuna kadar AK Parti’yi temsil eden her kardeşimizin milletimizle tevazu ve samimiyet esasına dayalı bir iletişim kurmasıdır. Halka tepeden bakan, yaptığı görevi imtiyaz gören, geleni kapıdan içeri almayan, telefonuna ulaşılamayan AK Parti yöneticisi olamaz. Kendisine uzatılan eli tutmayan, insanlarla göz göze, gönül gönüle muhabbet kurmayan kişi, AK Parti kimliğini temsil edemez.”

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR