Mucur Gazetesi
HV
04 MAYIS Cumartesi 21:25

İl Başkanı Ünsal'dan hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve AK Parti İl Yönetimi Çınar Kırşehir Gazetesi’ni ziyaret ederek Çınar Kırşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Uyar’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-06-2022 11:32   Güncelleme : 15-06-2022 11:35
İl Başkanı Ünsal'dan hayırlı olsun ziyareti

 

İl Başkanı Seher Ünsal, parti çalışmalarından bahsettiği ziyaretinde Kırşehir’de yerel basının sorunlarını yakından bildiklerini ve Çınar Kırşehir Gazetesi’nde yapılan imtiyaz sahibi değişikliği ile yolunda daha başarılı bir şekilde ilerleyeceğini dile getirdi.

Başkan Ünsal yaptığı konuşmasında, Çınar Kırşehir Gazetesi’nin 25 Mayıs 2022 tarihi itibarı ile yaptığı İmtiyaz Sahibi değişikliğinin hayırlara vesile olmasını diledi ve Kırşehir’de AK Parti teşkilatının sürekli sahalarda ve vatandaşlarla iç içe olduklarını söyledi.

Çınar Kırşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sait Uyar ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve ekibine teşekkür ederek; Kırşehir’de yerel basının pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğini 25 Mayıs itibarı ile Çınar adına devraldığı bu güzel görevi başarıyla yürütmek ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden Çınar Ekibi ile yoluna devam edeceğini söyledi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR