Mucur Gazetesi
HV
07 MAYIS Salı 18:07

Mucur, Birlik ve Beraberlik İçin İlk Adımı Attı

Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör ilçeyi bir araya getirmek için ilk adımı attı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-02-2017 10:08   Güncelleme : 16-02-2017 10:08
Mucur, Birlik ve Beraberlik İçin İlk Adımı Attı

Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör ilçeyi Cumartesi günü bir toplantı tertip etti. Toplantıya ilçemizde bulunan iş adamları, esnaflar, oda başkanları ve Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan katıldı.
    Toplantının amacı; “İlçemizde birlik ve beraberliği tekrardan oluşturmak, geçmişte yapılan ayrımcılığı bitirmek” olarak açıklandı. 
    Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ilk önce Kaymakamlığı ziyaret ederek yapılacak olan yatırımları ve durumlarını Mucur Kaymakamı Muhammet Önder ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör ile görüştü. Görüşmede ilçemize gelecek yatırımları hızlandırmak ve en doğru yatırımları nerede nasıl yapılacağı tartışıldı. Ortak karar alan 3'lü zaman geçmeden tüm yatırımların düğmesine basılması gerektiğini vurguladılar. 
     Toplantıda görüşülen ana başlıklar şu şekilde; “Mucur Kaymakamlık binası, Mucur Belediye Binası, Doğalgaz, Mucur Organize sanayi bölgesi, Mucur-Karahasanlı yolu, TOKİ, Yeni yapılacak olan silolar, Yeni yapılacak kütüphane, Halı saha, Yeni Hastane, Tarım Evleri, Müftülük camii bakım ve onarımı, Mucur'un girişinde bulunan çamlığın halka açılması, Köme Alanının mesire alana çevrilmesi, Mucur Sağlık Meslek Lisesinin yeni binası ve Palangıç-Rahmalar köylerinin hayvancılığa açılması konuları masaya yatırıldı. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğu belirten Mikail Arslan; “Sizleri bu kadar heyecanlı görmek beni de sevindiriyor” dedi. 
    Kaymakamlık binasında ki görüşmeden sonra ilçemiz kapalı spor salonuna geçerek Mucur'lulurla bir araya gelen Mikail Arslan, hem yapılacak olan yatırımları anlattı hem de, Mucurluların neler istediklerini dinledi.
    Toplantıya gelenlere teşekkür eden ve bir konuşma yapan Hüseyin Güngör şunlara değindi. Güngör; “Bugün burada sizlerle birlikte olmak, sizleri böyle görmek çok güzel ve anlamlı. Bugün burada olamayan bana gönül koymasınlar. Bugün sizlerle toplandık yarında onlarla toplanacağız elbet. Bu toplantılarımızı sürekli yapmak istiyoruz. Mucur birlik ve beraberlik içinde olmak zorunda. Bu güne kadar hep bölündük ama artık bölünme zamanı bitti. Bunun ilk adımını sizlerle birlikte atmış olduk. Umarım her zaman bu şekilde birlik oluruz. 
    Kırşehir milletvekilimiz Mikail Arslan Mucur için her zaman yanımızda. Biz istemesini ve almasını bilirsek ilçemize büyük yatırımlar getiririz. Ama bu her zaman dediğimiz gibi hem birlikte olduğumuzda olacaktır. Biz buradan önce Kaymakamlık binasında yapılması gereken ve yapılacak yatırımlarla alakalı Milletvekilimizle görüştük. Sağolsun bizleri bizden daha çok düşünüyor bundan emin olun. Kendisi hizmet için hazır, bizde burada kendisine Mucur'un tek yürek olduğunu ve ilçemize neler istediğimizi anlatmak için toplandık. İlk toplantımız hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
    Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan'da ilçemize yapılacak olan yatırımları kısaca toplantıya gelenlere anlattı ve kendilerinin ne istediğini nasıl yatırımlar bekledikleri dinledi. 
    İlçemiz İş adamlarından Esat Çağlayan, ilçemizde eksik olan ve yapılmasını istedikleri konuları Milletvekili Mikail Arslan'a anlattı. Öncelikli olarak Mucur-Kırşehir'in arasının doldurulması ve birleştirilmesi, çiftçilerimizin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi gerektiğini, şeker fabrikasının sorununun çözülmesini istediler. Diğer konularda ise Milletvekilinin anlattıklarının kendilerinin de istediklerini ve hatta daha fazlasını milletvekilinin düşündüklerini söylediler. 
    Toplantı sohbetlerle devam etti ve toplu resim çekilerek son buldu. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR