Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:56

Mikail Arslan Enfes Bakliyat Ürünleri Pazarlama, Paketleme Fabrikasını Ziyaret Etti

26. Dönem Akparti Kırşehir Milletvekili Mikail ARSLAN hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Ömeroğlu Lmt. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ali ÖZ' ü ziyaret etti.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-09-2023 17:24   Güncelleme : 25-09-2023 17:35
Mikail Arslan Enfes Bakliyat Ürünleri Pazarlama, Paketleme Fabrikasını Ziyaret Etti

    Mikail Arslan Enfes Bakliyat Ürünleri Pazarlama, Paketleme Fabrikasını Ziyaret EttiEnfes Bakliyat ürünleri pazarlama, paketleme fabrikasını gezen ARSLAN,

    “Şehrimizde küçük ve orta ölçekli sanayicimizin altyapı ve yapısal sorunlarının giderilmesi ve keza ilgili kurumların üretime teşvik, tavsiye desteğinin devam etmesi gerektiğini belirtti.

    Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ömer Ali ÖZ, Sanayii sektörü mühim bir sektördür. Şehre istihdam ve ekonomik katkı sağlar.

   Şehrimizin hızla gelişmesi için büyük sermayedarlara hâli hazırda alt yapısı hazır büyük araziler temin etmemiz gerekmektedir.

   Genç girişimcilerimizi dinleyip, heyecanlarına heyecan katıp destek vermeliyiz” dedi.

    “Enfes Bakliyat olarak yüzde yüz yerli ve milli imkanlarla keza fabrikamızın makinelerinide yerli ve milli alarak ülkemiz ve şehrimiz ekonomisine bir nebze olsun katkı sağlama çalışıyoruz.

   Anadolu sofrasının  vazgeçilmez leziz bakliyatlarını (Nohut, Kuru Fasulye, Mercimek, Bulgur, Pirinç vb.) Paketleme ve pazarlama işine girdik.

    İşimizi daha da büyütmek için emin, sağlam adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Haber: SAİT UYAR

   

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR