Mucur Gazetesi
HV
19 MAYIS Pazar 04:36

100. YILIMIZDA ANITKABİRDEYDİK

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2014 12:28   Güncelleme : 23-12-2014 12:28
100. YILIMIZDA ANITKABİRDEYDİK

  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçemize gelişinin 95. yıldönümünde; Anıtkabirdeki Çelenk Sunma Törenini gerçekleştirdik. Çelenk koyma törenine Mucur Kaymakamımız Arif Yalçın öncülüğünde Belediye Başkanımız Ali Şahin, Kırşehir MHP Milletvekili Aday Adayı hemşerimiz Ayfer Şahin, Mucur ve Havalisi Derneği, Mucur Derneği, Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Sait Uyar, Şair ve Yazarlardan Ali Aydemir ve Derviş Ekim katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından Kaymakam Arif Yalçın'ın Anıtkabir defterine yazmış olduğu yazıyı okudu. Yalçın;

BÜYÜK ATATÜRK,

Mucur İlçemizin ziyaretinin 95. yılında Mucurlular olarak huzurunda bulunmanın onurunu yaşıyoruz.

İlçemizin kuruluşunun 100. yılına denk gelen bu ziyarette; Milli Mücadeleyi örgütleme yoluculuğunda uğradığın ve bir gün kaldığın ilçemiz, gencinden yaşlısına Milli Mücadelede verdiği destek duygularını aynı şekilde koymakta ve aynı heyecanı yaşamaktadır. Biz Mucurlular, Milletimizi ileri taşıma ülkünün yılmaz savunucuları ve takipçileridir. değil 100 yıl kıyamete kadar bu ülkülerin yaşatma gayreti içinde olacaktır."

Anıtkabir defterine yüzüncü yılımızda M.Kemal Atatür'ün Mucur'a gelişinin 95. yıl dönümünü vesilesi ile anı yazmış olduk ve çelenk koyma töreni gerçekleştirmiş olduk.

 

Bu vesileyle tekrar Atatürk'ün ilçemize geliş yıldönümünü şükranla anıyor,nice 100 senelere dileklerimizi paylaşıyoruz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR