Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 18:17

Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladık

İlçemizde 2016 yılında hac görevini yerine getirecek 12 hacı adayı Müftü Tahsin Yazgan kafile başkanlığında dualarla uğurladık

YAŞAM
Giriş Tarihi : 01-09-2016 09:32   Güncelleme : 01-09-2016 09:32
Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladık

    27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Merkez Çarşı Camii önünde gerçekleştirilen uğurlama programına; ilçe müftüsü Tahsin Yazgan, Müftülük personeli ve hacı adaylarının yakınları katıldı.
İlçe Müftüsü Yazgan burada yaptığı konuşmada; 
“Cenabı-ı Allah bu yolculuğu bizlere nasip etti. Mucur'dan bu yıl 12 kardeşimizin kutsal topraklara gitmesi nasip oldu.
    İnşallah bizlerin duaları sizlerle olacaktır sizlerin duaları da bizlerle olsun. Bizler kutsal topraklardan ülkemizin birliğine dirliğine dua edeceğiz sizlerde buradan dua edin.
    Hacı adaylarımız inşallah ibadetlerini bir noksanlık bir eksiklik olmadan ibadetini tamamlamış olarak memleketine dönecek.
    Bizler peygamber efendimizin şu hadisinin müjdesine nail oluruz. Kim ki hac eder ve haccında herhangi bir kaba söz kötü söz kullanmaz dövüşmez sövüşmez bunları yapmaz hakkı ile bir hac yerine getirirse, sabır ile şükür ile zikir ile fikir ile Kuran ile bir haç vazifesi yerine getirirse annesinden doğmuş gibi günahsız olarak memleketine döner. Allah bize bunu nasip etsin” dedi.
    İlçe Müftülüğü yetkilileri tarafından, hacı adaylarının ibadetlerinin kabul edilmesi ve yolculuklarının kolay geçmesi için dualar edildi. Hacı adayları ilahi ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR