Mucur Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 05:36

Erol Karakaya'yı Kazada Kaybettik

YAŞAM
Giriş Tarihi : 04-03-2016 10:27   Güncelleme : 04-03-2016 10:42
Erol Karakaya'yı Kazada Kaybettik

   Ankara-Kayseri karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir TIR, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

   Alınan bilgiye göre, Kayseri istikametinden gelmekte olan Z.Ö. yönetimindeki TIR, iddialara göre sürücüsü Z.Ö.’nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası karşı yönden gelen Erol Karakaya yönetimindeki otomobille çarpıştı. Otomobil çarpışma sonrası TIR’ın altında sürüklenirken, otomobil sürücüsü Erol Karakaya hayatını kaybetti.

   Kaza anını duyan ve yolda gören herkes kazazedelere yardım etmek istediler. Ama kaza sonucunda meydana gelen gaz kaçağı diğer sürücüleri de korkuttu. Ambulans ve itfaiyeye haber veren diğer sürücüler hayatta kalan kişiler varmı diye seslendiler. Daha sonrasında ambulans ve AFAD ekipleri gelerek Erol Karakayı'nın eşini kurtardılar.

     Kazada kaybettiğimiz kardeşimiz Erol Karakaya'nın dört bucuk aylık hamile olan eşi ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

   Erol Karakaya'nın cenezasi bugün ikindi namazında Mucur Çarşı Camiinde Kaldırılacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
şaban ğürbüz 8 yıl önce
allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim
ÇOK OKUNANLAR