Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:43

Başkan Ali Şahin'e Apartman Sakinlerinden Plaket

Belediye Başkanı Ali Şahin’e Çalışmlarından dolayı Temmuz Apartmanı Yönetimi plaket verildi

YAŞAM
Giriş Tarihi : 04-01-2016 10:46   Güncelleme : 04-01-2016 10:46
Başkan Ali Şahin'e Apartman Sakinlerinden Plaket

  İlçemiz Belediye Başkanı Ali Şahin'e anlamlı plaket. İlçemiz Temmuz Apartmanı sakinleri Başkan Şahin'e apartmanlarının bulunduğu sokağın parke taş ile yapılması nedeni ile plaket verdiler.
   Başkan Şahin'i makamında ziyaret eden apartman sakinleri, önce Başkan Şahin'e teşekkür ettiler sonrada plaket armağan ettiler. Apartman Yöneticileri; "Sayın Başkanımız Ali Şahin'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Kendisi seçimlerde vermiş olduğu sözü yerine getirdi ve yollarımızı yaptı. Sadece bizim yollarımızı değil tüm Mucur'un yollarını yaptı. Kendisine çalışmalarından dolayı plaket armağan etmek istedik. Kendisine başarılar dileriz" dediler.
Başkan Şahin ise yaptığı açıklamada şunlara değindi; " Seçimleri ilk kazandığımız zaman Mucur'a söz vermiştik. Mucur'un tüm yollarını yapacağız diye. İlk etapta Karşıyaka Mahallesi, Aktürk sitesi gibi yerleri yapmıştık. Son seçimlerde ise kalan diğer yerleri yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözümüzü tuttuk çok şükür. Şu an ilçemizde ufak defek yerler kaldı, kış nedeni ile çalışmalara ara vermek zorunda kaldık. Allah izin verirse Nisan ayında tekrar başlayacağız çalışmalara o zaman ilçemizin yol sorunu kalmayacak. Temmuz apartmanında ki vatandaşlarımıza da teşekkür ederim. Bizlere plaket  yaptırmışlar, bizleri düşünmüşler. Biz Mucur için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. İmkanlarımıza göre çalışmalarımızı 2016 
Yılında da devam edeceğiz" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR