Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:17

Sinan Yağmur Mucur'lularla Buluştu

İlçemizin evladı olan Yazar Sinan Yağmur ilçemiz Halk Eğitim Merkezinde "Aşkın Göz Yaşları- Tebrizli Şems " konulu söyleşi konferansı ve imza günü yaparak hemşerileri ile buluştu. S

YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-12-2015 09:50   Güncelleme : 28-12-2015 09:50
Sinan Yağmur Mucur'lularla Buluştu

   İlçemizin evladı olan Yazar Sinan Yağmur ilçemiz Halk Eğitim Merkezinde "Aşkın Göz Yaşları- Tebrizli Şems " konulu söyleşi konferansı ve imza günü yaparak hemşerileri ile buluştu. Son beş yılın en çok satan  yazarı olan hemşerimiz Sinan Yağmur, perşembe günü Mucur Halk Eğitim Merkezinin organize ettiği "Aşkın Göz Yaşları- Tebrizli Şems " konulu konferans ve söyleyişi programında Mucurlularla buluştu. Perşembe günü ilk olarak öğrencilerle buluşan Sinan Yağmur, akşam 18:00'de tüm Mucur halkı ile buluştu.  Mevlana ile Şems arasındaki bağı anlatan Aşkın Gözyaşları - Tebrizli Şems son zamanlarda okuyabileceğiniz en güzel Mevlana kitaplarından biri.
   Kitabın arka kapak yazısını okuduğunuz andan itibaren zaten kitabı elinizden bırakamıyorsunuz. Gerek Şems hakkında gerekse Mevlana hakkında çok güzel bilgiler sunan ve Allah sevgisine ve aşka farklı bir göz ile bakmanıza neden olan bu kitabı okuduktan sonra gözyaşlarınızı tutmanız da oldukça zorlaşıyor.
   Yoğun ilginin yaşandığı programların sonunda ise Sinan Yağmur imza dağıttı. Programa Kaymakam Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Metin Kütük, ilçe Emniyet Müdürü Arif Gürcan, Daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR