Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 19:51

Mucur'da aile irşad ve dini rehberlik anlatıldı

Mucur Müftülüğü Aile İrşad ve Dini Rehberlik Bürosu, kadın kursiyerlere bilgi verdiler

YAŞAM
Giriş Tarihi : 10-12-2015 10:37   Güncelleme : 10-12-2015 10:47
Mucur'da aile irşad ve dini rehberlik anlatıldı

   Mucur Müftülüğü Aile İrşad ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım programına yaptı. Programa katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.
   Mucur Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Görevlileri, Aile yapısının korunması ve desteklenmesi, toplumun aile ve aileyi kuran ve koruyan değerleri hakkında doğru bilgilendirilmesi amacıyla, HMFÇ-Merkez Kur'an Kursu Salonu'nda, Kur'an kurslarının kadın kursiyerlerine ve 

Vatandaşlarına yönelik 'Aile İrşad Ve Dini Rehberlik' hizmetleri tanıtım semineri gerçekleştirdiler.
   Seminerde Kur'an Kursu Öğretici ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Görevlileri'nden Ayşegül Uzel, Funda Ülker, Medine Doğan, Münevver Sarıyıldız, Hacer Uzun, büronun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirici sunumda  bulundular.
   Kura'n-ı Kerim tilaveti ve meal-i alisi ile başlayan programın akışı içersinde  ilahiler, salayt gösterisi, tanıtım sohbeti vb. sunum-larla ve  çay-pasta ve çeşitli ikramlarla son derece sami-mi ve olumlu bir havada faydalı geçen, yoğun ilgiyle takip edilen seminerleri devam edeceğini bildiren Mucur Müftülüğü Yetkilileri, “Emeği geçen Kur'an Kursu Öğreticilerimize ve tüm katılımcılara tebrik ve şükranlarımızı sunarız” dediler.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR