Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 12:12

İlçemizde 14 Kaçak Yakalandı

İlçemiz Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolü sırasında yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen Bangladeş, Nepal ve Myanmar vatandaşı 14 kişi yakalandı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 13-11-2015 11:51   Güncelleme : 13-11-2015 11:51
İlçemizde 14 Kaçak Yakalandı

İlçemiz Jandarma ekipleri kaçakcılara göz açtırmıyor. geçtiğimiz günlerde kaçak yollarla ülkemize giren ve Yunanistan üzerinden Avrupaya kaçmaya çalışan 14 kişi yakalandı. 

İlçemiz Jandarma ekiplerinin yaptığı  yol kontrolü sırasında yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen Bangladeş, Nepal ve Myanmar vatandaşı 14 kişi yakalandı.

   İlçemiz Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırşehir-Kayseri D-260 karayolu Kurugöl mevkisinde şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsü durdurdu. Otobüste yapılan kimlik kontrolünde yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen 8 Bangladeş, 4 Nepal ve 2 Myanmar vatandaşı yakalandı.

   İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen 14 kaçak, burada haklarında yapılan inceleme ve işlemlerin ardından Kırşehir Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

   Jandarma ekiplerinin, Türkiye'ye Van'dan giriş yaptıkları belirlenen kaçakları İstanbul'da karşılayacakları ileri sürülen O.Ş. ve Z.F'nin yakalanması için ayrıca çalışma başlattığı öğrenildi.

   Senorya aynı; Yunanistana kaçmak isterken bu güne kadar yüzlerce kişi boyulup can vermişti. Yakalanan 14 kişide aynı yollardan Avrupaya kaçmak için yola çıktığı öğrenildi. İlçemiz Jandarma ekipleri hem görevlerini yapmış oldular hemde 14 can kurtarmış oldular.   

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR