Mucur Gazetesi
HV
06 MAYIS Pazartesi 01:00

İlçemizde Tapu Müdürlüğüne Karşı İmza Kampanyası Düzenlendi

İlçemiz Tapu Müdürlüğüne şikayetler artarak devam ediyor. Edinilen bir bilgiye göre İlçemizde Tapu Müdürlüğüne karşı imza kampanyası düzenlendi.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 12-10-2015 09:08   Güncelleme : 12-10-2015 09:08
İlçemizde Tapu Müdürlüğüne Karşı İmza Kampanyası Düzenlendi

   İlçemiz Tapu Müdürlüğüne şikayetler artarak devam ediyor. Edinilen bir bilgiye göre İlçemizde Tapu Müdürlüğüne karşı imza kampanyası düzenlendi. 

   Gün geçtikçe Tapu Müdürlüğüne olan şikayetler artmaya başladı. Bunun için ilçemiz sakinleri imza kampanyası yapıp İlçemiz Tapu Müdürlüğünü Kayseri Bölgeye şikayet etti. Geçtiğimiz günlerde bir müfettiş gelerek, imza atan her kişi ile bir bir konuşup ifade aldı. Bundan sona ne olacak, daha öncede aynı senaryolar yaşanmış Tapu Müdürü olduğu yerde kalmıştı. 

Daha Öncede Gazetemizde Haber Yapmıştık

   Geçtiğimiz aylarda gazetemizde sorunlarla ilgili iki haber yapmıştık. Haberlerimizin ardından ilçemiz vatandaşları olaya ilgisini belirtmiş, bir kesim tarafta laflarını ağzına sokmuş ve ellerini taşın altına koyamamışlardı.

Bölge Müdürlüğü Yasalara Uymadığı İddiası Var

   Edinilen bilgilere göre imza atan vatandaşları ilçe Tapu Müdürü bir bir arayarak " benim hakkım-da imza kampanyası yapmışsınız neden" diye sorular sorduğu iddia ediliyor. Eğer bu doğruysa şunu söyleyelim ki biz ne kadar şikayet edersek edelim Bölgeden gelenler bu şahısın yaptıklarının üstünü örtecektir. 

   Yaptıkları yasalara uymuyor, vatandaşlar kim olursa olsun kimse şu veya bu  nedenden dolayı açıklanamaz. Bu konu hakkında imza atan vatandaşlarımız Bölge Müdürlüğünü mahkemeye dahi verebilir. 

   Bizde tekrardan sesleni-yoruz, ilçenin kanayan yarası hale gelen bu olayın çözülmesi gerekiyor. Bu konu hakkında gazetemiz olarak ciddi araştırmalar yapıyoruz ve diğer sayıla-rımızda bu konunun üzerine gideceğimizi bildiririz. Açık ve seçik bir şekilde ifade ediyoruz Mucur Halkı ve dışarıdan gelen vatandaşlarımız büyük sorunlar yaşıyor. Bizde bu sorunlar hakkında geniş kapsamlı bir araştırma yapıp siz okurlarımızla ve gerekli kurumlarla paylaşacağız.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR