Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 08:52

Elin Elimde Derneği Çantasız Eğitim Projesinde Mucur ŞASM Cumhuriyet İlkokuluna Destek Verdi

2011 yılında İstanbul'da kurulan özellikle spastik çocuklarla ilgili Türkiye'de 3 Umut Evi açan ihtiyaç sahiplerine burs veren Elin Elimde Derneği Mucur Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet ilkokulunda çantasız eğitim projesi kapsamında ilçemiz ilkokuluna çocukların kullanabileceği dolaplar yaptılar.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 05-10-2015 09:20   Güncelleme : 05-10-2015 09:20
Elin Elimde Derneği Çantasız Eğitim Projesinde Mucur  ŞASM Cumhuriyet İlkokuluna Destek Verdi

   2011 yılında İstanbul'da kurulan özellikle spastik çocuklarla ilgili Türkiye'de 3 Umut Evi açan ihtiyaç sahiplerine burs veren Elin Elimde Derneği Mucur Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet ilkokulunda çantasız eğitim projesi kapsamında ilçemiz ilkokuluna çocukların kullanabileceği dolaplar yaptılar. 14 sınıfa yaptırılan dolapların amacı çocukların çantasız eğitim yapabilmeleri. 

   Artık Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri evlerinden çanta ile okullarına gelmeyecek. Sınıf içerisinde her öğrenciye ait olan dolapları çocuklar kendileri kullanacaklar. Evden okula taşıma yapmayacak olan öğrenciler öğretmenlerinin ödev verdiği ders kitaplarını ve defterlerini götürebilecek sadece. Kitap, defter taşımak yok. Silgiyi, kalemi evde unutma kaygısı taşımak yok.

   Elin Elimde Dernek Başkan'ı Serap Çebi açılış konuşmasında şunlara değindi; "Derneğimizin kadınlar başta olmak üzere engelliler ve ihtiyaç sahibi insanların barınma ve istihdamına yönelik tüm ihtiyaçların karşılanması çalışmalarını yürütmekteyiz. Bu günde bura Ş.A.S.M Cumhuriyet ilkokulunun projesine destek olmak için geldik. Derneğim ve Yönetim kurulu üyelerim adına burada olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyorum. Elin elimde derneği ve Ş.A.S.M Cumhuriyet ilkokulunu buluşturan Seyfi Bozçelik, Okul Müdürü Selçuk Böğrekçi'ye ve Gülçin Çelik'e teşekkür ederim" dedi

Programa Kaymakam Muhammet Önder, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Akbülbül, Elin Elimde Derneği Başkanı Serap Çebi, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Börekçi ve veliler katıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR