Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 07:44

Rektör Karakaya üniversitemizi tercih eden öğrencileri tebrik etti

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-09-2022 15:12   Güncelleme : 17-09-2022 15:14
Rektör Karakaya üniversitemizi  tercih eden öğrencileri tebrik etti

KIRŞEHİR’E LYS yerleştirme sonuçlarıyla gelecek olan öğrencileri tebrik eden Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Üniversitemizi tercih ederek kayıtlarını yaptıran 4500 öğrenci, Ahi Evran Üniversitesinde alacağı kaliteli eğitim ve farkındalığı yüksek bireyler olarak geleceğimizi şekillendirecektir” dedi.

Ahi Evran Üniversitesi’ni tercih eden öğrencileri tebrik ederek, Ahi Evran Üniversitesi ailesi içerisinde yer alacak olmalarından duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

“Yeni eğitim ve öğretim döneminde sizlerle yeniden birlikte olmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Eğitim hayatınızdaki uzun yolculukta yolunuzun Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne çıkmasından büyük bir mutluluk duyuyorum.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi kurulduğu günden bu yana daima değişimi, ilerlemeyi ve kaliteyi hedef edinmiştir. Bu hedef doğrultusunda yeni eğitim öğretim yılında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üniversitemize 2022-2023 eğitim öğretimin yılında yeni kayıt yaptıran 4500 yakın öğrenci başlayacaktır. Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim görmesi için hazırlıklarımızı tamamladı. Üniversitemizin bütün çalışanlarıyla ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacaktır. Yeni başlangıcınızda hepinizi en içten dileklerimizle kutluyor, yeni eğitim hayatımızın sizlere başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” (HABER: SÜMEYYE KILIÇ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR