Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 04:57

Başkan Şahin, Caddenin İsmini Değiştirdi, Tabelayı Astı

İlçemiz Milli Egemenlik caddesi Kaymakam Arif Yalçın caddesi olarak değiştirildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-08-2015 09:22   Güncelleme : 03-08-2015 09:22
Başkan Şahin, Caddenin İsmini Değiştirdi, Tabelayı Astı

   İlçemiz Belediye Başkanı Ali Şahin, Kaymakam Arif Yalçın'ın veda yemeğinde verdiği sözü yerine getirdi ve Milli Egemenlik Caddesinin ismini Kaymakam Arif Yalçın Caddesi olarak değiştirdi. 

   İlçemizde görev aldığı süre boyunca her kesimden insanın gönlünü kazanan Arif Yalçın; "Bana verilmiş en büyük bir onur. Başkanımız Ali Şahin'e teşekkür ederim. Kendisi ile çalışmak güzeldi. Umarım bundan sonra Mucur her zaman gelişir güzelleşir. 

   Bende kendimi bir Mucur'lu olarak görüyorum. Buradan tayınım nedeni ile gidebilirim ama her zaman Mucur'a geleceğim, dostlarımla görüşeceğim. Elimden gelen bir hizmet olursa da yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Artık Ankara'da bir Mucur'lu kardeşiniz daha oldu" dedi.

   Başkan Şahin de bir açıklama yaptı. Şahin;"Arif beyle çalışmaktan mutluluk duydum. İlçemiz için yaptıkları elbet unutulmaz. Bizlerde onu unutmamak için Caddenin adına, adını verdik. Kendiside belirtmişti ben de Mucurluyum diye. Bizlerde onu Mucur'lu olarak görüyoruz. Kendisi ile her zaman görüşeceğiz, dostluğumuz her zaman baki kalacaktır. Ankara'ya gittiğimizde her zaman makamında ziyaret edeceğiz. İlçemiz ve Arif beye hayırlı olsun. Caddemizin ismini değiştirdik tabelamızı da yaptırıp taktık. Kendisine çalışma hayatında başarılar dilerim. Umarım daha iyi yerlere gelir, çünkü bunu hak eden bir idareci" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR