Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 19:50

Ahi Meclisinde Unutulmaz Bir Gece

Mucur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılmış olan Ahi Odası'nda çarşamba günü Mucur Kaymakamı Arif Yalçın için yapılan müzik, şiir, sohbet programı yapıldı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 27-07-2015 09:03   Güncelleme : 27-07-2015 09:03
Ahi Meclisinde Unutulmaz  Bir Gece

   Mucur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılmış olan Ahi Odası'nda çarşamba günü  Mucur Kaymakamı Arif Yalçın için yapılan müzik, şiir, sohbet programı yapıldı.

   Sait Sargın'ın yönettiği programa Ahi Televizyonu ve Ahi Sürücü Kursu sahibi Hasan Eraslan' ın kamerayla birlikte programı çektirdive ilk defa Ahi Meclisinde bulundu.

   Kırşehir İl Kültür Müdür Vekili Eyüp Temur'un ,Kırşehir Abdallar Ekibinden getirdiği Birol ve Veli ustaların bir birinden güzel  Neşet Ertaş ve Kırşehir türkülerinden seslendirdi.

   Tayini Ankara'ya çıkan Kaymakamımız Arif Yalçın' ın duygulu ve gurur verici konuşmasının ardından Kütüphane Müdürü Faruk Irmak'ın, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Aktürk'ün yaptıkları kısa konuşmalarla Kaymakam Arif Yalçın'a teşekkürler etti.

   Kıyşad üyelerinden  şair ve yazar; Ali AYDEMİR ve şair  Derviş EKİM'in kendi yazdıkları şiirleri seslendirdi. Derviş EKİM ' in Kaymakam Arif Yalçın için yazdığı ve plaket haline getirdiği eseri Halk Eğitim Müdürüyle birlikte  sundular. Yine İş adamlarından şair Harun Kızıltepe'nin Kaymakam'a yazdığı şiiri seslendirdi.

   Sunuculuk görevini yapan Sait Sargın  ve Vehbi Türk'ün  ağıt türü türküleri seslendirdi.

   Yaptığı nefis çiğ köfte servis eden ise Okul Müdürü Ahmet Gafa yaptığı çiğköfte ile damakları tatlandırdı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR