Mucur Gazetesi
HV
19 MAYIS Pazar 06:34

Kaymakam Arif Yalçın'in Veda Yemeği Salı Günü Gerçekleştirildi

İlçemiz Kaymakamı Arif Yalçın'ın Göç Daire Başkanlığına ataması olmuştu. Bakanlığın yazısına uyan Yalçın, görevinden önümüzde ki hafta ayrılacak. Salı günü gerçekleştirilen veda yemeğine ilçemizden yoğun bir katılım oldu.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 23-07-2015 10:02   Güncelleme : 23-07-2015 10:02
Kaymakam Arif Yalçın'in Veda Yemeği Salı Günü Gerçekleştirildi

İlçemiz Kaymakamı Arif Yalçın'ın Göç Daire Başkanlığına ataması olmuştu. Bakanlığın yazısına uyan Yalçın, görevinden önümüzde ki hafta ayrılacak. Salı günü gerçekleştirilen veda yemeğine ilçemizden yoğun bir katılım oldu. 

   Taraflı tarafsız her kesim tarafından sevilen sayılan Yalçın'ın veda yemeğinde ilçemiz yalnız bırakmadı. Çok sayıda katılımın gerçekleştiği yemeğe, İl Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir, İlçe Ak Parti Başkanı Burak Öztürk,  Mucur Devlet Hastanesi Başhekimi İlknur Öztürk, İlçemiz Hakimleri ve savcıları, MUGİAD Derneği Başkanı Barış Karakaya ve Yönetimi, Ticaret Odası Yönetimi, Esnaf Odası Başkanı ve Yönetimi, Mahalle ve köy Muhtarları MHP İlçe Başkanı Ali Rıza Budak ve Yönetimi, Ak Parti İlçe Yönetimi, İlçemiz Daire Müdürleri, İlçemiz Müftü Vekili ve İlçemiz Camii İmamları, ilçemiz iş adamları ve halk katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Kaymakam Arif Yalçın'ı fahri hemşerimiz ilan etti ve plaket hediye etti. Konuşmasında;" Kendisiyle çalışmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. İlçemiz için üzüntü verici ama kendisi için kariyeri için büyük bir adım. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Ali şahin'den sonra konuşma yapan Kaymakam Arif Yalçın şunlara değindi; " Burasıyla birlikte bir çok yerde çalıştım. Şunu söylemeliyim ki hiç bir yeri bu kadar sevmedim benimsemedim. Hayatım boyunca bu kadar dostum olabileceğini düşünmedim ama  burada bir çok dostum oldu. Burada bulunan bir çok kişi ile bir anımız vardır, bir şeyler paylaşmışımdır. Kalbini kırdığım varsa hakkını bana helal etsin, ben insanları kırmak istemem karakterimde yoktur ama işimiz gereği yapmış olabilirim. 

   Buradaki dostluklar arkadaşlıkları her zaman hatırlayacağım. Şunu açık söylemeliyim kendime Mucur'luyum dediğim de hiç bir yabancılık çekmiyorum çünkü ben sizden biri oldum. 

   Hala şokunu tam üstümden atamadığım bir atamam oldu. İlerleyen haftalarda buradaki görevimi bırakıp yeni görevime başlayacağım. Artık şunu diyebilirsiniz Ankara'da bizden yani Mucur'lu bir hemşerimiz var diyebilirisiniz. Her zaman ilçemizi takip edeceğim elimden gelen görevimin yettiği kadar destek vereceğim. Sizlerde beni orada yalnız bırakmayacaksınız eğer yalnız bırakırsanız işte o zaman kendimi çok yalnız hissederim. 

   Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.

   Mucur Gazetesi ve Mor Ofset Matbaacılık olarak Kaymakamımız Arif Yalçın'a yeni görevinde başarılar dileriz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR