Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 04:56

Onlar Konuşur Ak Parti Yapar

İlçemiz sanayi sitesine söz verildiği gibi, parke taşlar yapılmaya dün başladı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-05-2015 11:09   Güncelleme : 28-05-2015 11:09
Onlar Konuşur Ak Parti Yapar

   Ak Parti Milletvekili adayı Hacı Turan geçtiğimiz günlerde Sanayi sitesinde, sanayi esnafı ile kahvaltıda buluşmuştu. Kısa bir konuşmanın ardından sanayi esnafının sorunları dinlemişti.

   İlçemiz sanayi esnafı Ak Parti Milletvekili Adayına; " Sanayinin yollarının yapılması için herkes sözler verdi ama kimse bu sözü yerine getirmedi. Bizler sanayi esnafı olarak sizden istiyoruz. Yazın tozdan, dumandan bunaldık, kışında çamurdan bıktık. Sizden isteğimiz budur vekilim" demişlerdi. 

   Ak Parti Milletvekili Hemşehrimiz Hacı Turan'da sanayi esnafına söz vermiş, “en kısa zamanda sizlere söz yolları parke taş ile döşeyeceğiz” demişti. İşte o sözü dün itibari ile Hacı Turan yerine getirdi ve sanayi sitesine parke taş döşenmeye başlandı. Yaklaşık 5000 bin metre karelik bir alanı parke taş kapatılacak.

   Yıllardır esnaf yollardan çok sıkıntı çekmişti. Neredeyse her dönem söz verilmişti. Seçimden sonra yaparız ederizle yıllardır sanayi esnafı bekletilmişti. Yapılmayı bekleyen sanayi yolunu Ak Parti Milletvekili Adayı Hemşehrimiz  Hacı Turan tarafından yapılmış oldu.

   Bir açıklama yapan Turan şunlara değindi; “ Biz söz verdimi yerine getiririz. Kimsenin şüphesi olmasın ki adaylığım döneminde ne söz verdiysem birer birer yerine getirecem. İlk olarak sanayi esnafı-mızın bizden istemiş olduğu yolu yaptırıyo-ruz. Geçen günlerde de TOKİ’den geldiler ve binaları yapacakları araziyi kontrol ettiler. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın TOKİ’de ilçemize gelecek. Onlar konuşur, biz yaparız, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.     

İlçemize ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun diliyoruz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR