Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 03:22

Vali Necati Şentürk Dün İlçemizde Mesai Yaptı

Vali Şentürk, dün öğle vaktinde ilçemizde mesai yaptı ve Halk Eğitim Müdürlüğünde sertifika verdi, Mutlu Temiz Anaokulunun kurdelesini keserek hayırlı olsun dedi.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 28-05-2015 11:00   Güncelleme : 28-05-2015 11:00
Vali Necati Şentürk Dün  İlçemizde Mesai Yaptı

   Dün öğle saatlerin ilçemizi ziyaret eden Vali Şentürk, ilk olarak Şanal Et Mangalda öğle yemeğini yedi. Yemeğin ardından Hicret Camii'nde öğle namazını kıldıktan sonra Halk Eğitim Merkezinde Sertifika törenine katıldı. Salona geçmeden önce Halk Eğitim Merkezinde Hayatı Aktürk’ün eseri olan şark köşesinde çayını içti ve mutluluğunu dile getirdi.

    Açılış konuşmasını Halk Eğitim Müdürü Hayati Aktürk yaptı.

Aktürk; “ Başta Sayın Valimiz Necati Şentürk’e, İlçe Kaymakamımız sayın Arif Yalçın’a, İşkur Müdürümüze bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bugün burda bir emeğin karşılığını almak ve vermek için bulunuyoruz. Öğrencilerimiz kurslarımızı bitirdiler ve bugün sertifikalarını alacaklar. Iş kurmak, meslek sahibi olmak çok güzel ve özel bir durum. Bugün burda ki öğrencilerimiz bu güzelliği hakettiler. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

   Sertifika töreninde, sertifika almaya hak eden öğrencilere sertifikasını verdi ve İlçemize hayır severler tarafından yaptırılan Mutlu Temiz Anaokulu'nun açılışını yaptı. 

   Açılışın ardından ilçemize yapılacak en büyük Cami'nin yapılacağı yere giderek brifing aldı ve ilçemizden ayrıldı.

   Vali Şentürk'e Mucur Kaymakamımız Arif Yalçın, İl Emniyet Müdürü, İlçe Müftümüz, İl basın müdürü ve ilçemiz kurum müdürleri eşlik etti. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR