Mucur Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 15:55

Metem Yine Türkiye Şampiyonasında

01-04 Nisan tarihleri arasında Karaman ilinde yapılan 17-18 yaş liseler arası gençler güreş grup müsabakalarında Mucur Metem ilimizi başarıyla temsil etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-04-2015 09:39   Güncelleme : 13-04-2015 09:39
Metem Yine Türkiye Şampiyonasında

   01-04 Nisan tarihleri arasında Karaman ilinde yapılan 17-18 yaş liseler arası gençler güreş  grup müsabakalarında Mucur Metem ilimizi başarıyla temsil etti. 50 Kg. güreşçimiz M.Ali ŞAHİN kilosunda gümüş madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Takım halinde  43 puan toplayan Metem güreşçileri,  genel sıralamada da çok büyük bir başarıya imza attılar. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni ve Güreş sorumlusu Turan ÖNAL  ve okul idaresini tebrik ediyor, genç güreşçimiz M.AliŞAHİN’e Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

   Geçen yıl Kahramanmaraş’ta yapılan müsabakalarda liseler arası düzeyde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonasına katılan okulumuz aynı başarıyı bu sene de tekrar ederek kendilerine imkan sunulduğunda nelere yapabileceklerini ispat ettiler.

 

   Kırşehir Gençlik Spor bünyesinde,Rıza SARIYILDIZ ve Ramazan ŞAHİN hocalarımızın göreve gelmesi ile yeniden hayat bulan ata sporumuz , Mucur ilçemizde de güreşe gönül veren Beden Eğitimi öğretmenimiz Turan ÖNAL ve yetenekli pehlivanlarımız sayesinde gündem oluşturmaya ve yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Yerel yöneticilerin ve okul idarecilerinin desteklerini sürdürdüğü takdirde, gençlerimizin Türkiye Şampiyonasında ve diğer kategorilerde ilimizin adını daha yükseklere taşıyacağına inanıyor , ev sahibi olacağımız Türkiye Şampiyonasında sporcumuza  tekrar başarılar diliyoruz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR