Mucur Gazetesi
HV
03 MAYIS Cuma 15:08

İlçemizde Bir İlk Olacak

İlçemizin genç esnafları bir araya gelerek MUGİAD(Mucur Genç İş Adamları Derneği)'ni kurdular. İlçemizde geçmişten bu güne gelen bir çok sorunlar neticesinde kendilerinin savunulmadığını bu neticeden bir dernek altında toplandıklarını belirttiler

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-03-2015 11:06   Güncelleme : 19-03-2015 11:06
İlçemizde Bir İlk Olacak

   İlçemizin genç esnafları bir araya gelerek MUGİAD(Mucur Genç İş Adamları Derneği)'ni kurdular. İlçemizde geçmişten bu güne gelen bir çok sorunlar neticesinde kendilerinin savunulmadığını bu neticeden bir dernek altında toplandıklarını belirttiler. Hızla değişen ekonomik dengeler ve sektörel kaymalar içinde  kayıp ve kazançlarına karşı refleksler geliştirmek gerektiğini söylediler.

   Mucur'un yerel esnaflarının sahipsiz bırakıldığını bu konu hakkında 14 kişi bir ortak düşünce ile MUGİAD'ı kurduklarını belirttiler. İlçe kaymakamı Arif Yalçın'ın desteklerini alan dernek ilçenin geleceği ve kalkınması için, esnafları bir arada tutmak ve birlikte hareket etmek için derneği kurduklarını belirttiler.

Geçici yönetimini belirleyen dernek, Başkan olarak Barış Karakaya'yı seçti. Tüzüklerini de belirleyen dernek üye kayıtlarını da belirli statülerle alacaklarını ve bir çok projelerinin olduklarını ilçenin esnaflarının kazanacağı belirttiler.

 

   İlerleyen günlerde tüm esnafları gezecek olan dernek ve üyeleri ilçe esnaflarından destek arayacak. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR