Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:07

CHP’NİN KIRŞEHİR ADAY ADAYLARI TANITILDI…

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-04-2023 14:36
CHP’NİN KIRŞEHİR ADAY  ADAYLARI TANITILDI…

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: “Biz, topluma değişimi, liyakati, mücadeleyi ve korkmamayı anlatacağız. Sana Söz Kırşehir, sana söz Türkiye; birlikte başaracağız”

CHP’NİN KIRŞEHİR ADAY

ADAYLARI TANITILDI…

CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak: “Bizim mücadelemiz Kırşehir

mücadelesidir. Bizim mücadelemiz memleket mücadelesidir”

 

  Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanlığı 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Kırşehir’den milletvekili aday adayı olanları bir toplantı ile tanıttı.

Cuma günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, tüm parti il ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ve kalabalık bir topluluğu katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Partilerine olan ilgiden çok mutlu olduklarını ve her adayın CHP’ye ayrı bir güç ve katkı sağlayacaklarını belirten CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkmaktan için başarmak zorunda olduklarını açıkladı.

Başkan Çakmak, konuşmasında şunları ifade etti:

“Birlikte mücadele edeceğiz, güzel günler göreceğiz. Ayrışmadan bölünmeden kavga etmeden birlikte mücadele edeceğiz. Kırşehir’imizi Cumhuriyetimizin 100. yılında parlayan yıldız haline getirmek için mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz Kırşehir mücadelesidir. Bizim mücadelemiz memleket mücadelesidir. Bizim mücadelemiz ekmek mücadelesidir. Bizim mücadelemiz kadın erkek eşitliğini sağlama mücadelesidir.

“Kırşehir’imizi AKP karanlığından hep birlikte aydınlığa çıkaracağız. Bugün bu salonda milletvekili aday adaylarımızın tanıtımını yapacağız. Anlamlı ve güzel bir gündeyiz. Seçim süreci boyunca haktan hukuktan ve adaletten asla vazgeçmeyeceğiz.

“Demokrasi gazisi Kırşehir’imizi hak ettiği yere CHP iktidarında getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Değerli arkadaşlarım bu toplantıdan sonra geçmiş dönem mevcut dönem CHP’sine emek vermiş üye olmuş umut bağlamış herkes alanlara çıkacak asla ama asla kırıcı bir dil kullanmadan kötü bir üslup kullanmadan Kırşehir halkını dinleyerek onların sorunlarına nasıl çözüm bulabileceğimizi anlatacağız. Biz kazanacağız inanının biz kazanacağız

“Kırşehir’imizin çözülemeyecek hiç bir sorunu yoktur ve bu sorunu biz çözeceğiz. Belediyede olduğu gibi Kırşehir’imizi şahlandıracağız. Değerli arkadaşlarım Kırşehir’imizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Teşhisimizi koyduk. Tedavi reçetemiz elimizde 15 Mayıs’ta yetkimizi alıp iktidar olduğumuzda Kırşehir’imiz tarım ve hayvancılık başkenti olacak. TİGEM Tarım İşletmeleri tam kapasite çalışacak. Et entegre tesisi kurulacak Kırşehir eti marka değer olacak. Belediyemizin başlattığı proje ile devam edip özel sektör teşvik edilecek. Organize Sanayi Bölgesi tekelleşmesi kırılacak. 2. Organize Sanayi Bölgesi bir an önce faaliyete geçecek. Termal turizm ve kongre merkezleri Kırşehir’de kurulacak. Aday adayımızın çok kıymetli projeleri var. Bu projeler Kırşehir kalkınma planı halinde dönem dönem uygulanacak.

“Sevgili arkadaşlarım başarmak zorundayız. Niçin başarmak zorundayız. Çocuklarımız için başarmak zorundayız. Bayrağımız için başarmak zorundayız. Vatanımız için başarmak zorundayız. Mutlu yaşamak için başarmak zorundayız. Düşüncelerimizi özgürce açıklamak için başarmak zorundayız. Saraydan, saltanattan kurtulmak için başarmak zorundayız. İnanıyoruz başaracağız — başaracağız — başaracağız.”

CHP’nin aday adayı tanıtım toplantısına katılarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selahattin Başkanı Selahattin Ekicioğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Topluma değişimi, liyakati, mücadeleyi ve korkmamayı anlatacaklarını belirten Başkan Ekicioğlu, “Sana söz Kırşehir, sana söz Türkiye; birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kırşehir milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarı ve yol açıklığı dileyen Başkan Selahattin Ekicioğlu

konuşmasında şunları ifade etti:

“Bugün Türkiye’de yalı partilerinden yapılan saldırıları tek tek, aşa aşa kararlı bir mücadele ruhuyla bugünlere geldik. Şu bir gerçektir ki tıpkı bugün bu salonda olduğu gibi birleşe birleşe kazanacağız. Liyakatsiz bir sistemin ülkemizi getirdiği nokta ortadadır. Yandaş beşli çetelerin yaptıkları saldırıların versiyonları bundan sonra da devreye sokulacaktır. Sahte hesap ve algılarla ve yapılan manipülasyonlara aldırmadan halkımıza dokunarak ve canla başla çalışarak tüm olumsuzlukları aşacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan saldırıların bugün İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına da yapıldığına şahit olduk. Sorumlu ya da sorumluların en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini istiyoruz. Şu bir gerçektir ki yapılacak olan seçimlerde hem Kırşehir’de hem de Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi halkımızdan aldığı destekle birinci parti olarak çıkacaktır. Yaşanan deprem felaketinde bir tek çadır dahi kuramayan bir sistem kurulmuş durumda ve bu zihniyet belediyeleri ve devleti yönetmeye çalışıyor. Biz, topluma değişimi, liyakati, mücadeleyi ve korkmamayı anlatacağız. Bugün ülkeyi yönetenler bütün devlet imkânlarını kendileri için kullansalar da başarıya ulaşamayacaklardır çünkü önemli olan halka dokunmak ve halkın sorunlarını halkla birlikte çözmektir. Bugün burada bulunan 8 milletvekili aday adayımızın hepsi de birbirinden değerli ve her kim aday olursa olsun hep birlikte bu ülkeyi karanlıktan kurtaracağız. Unutulmasın ki verilen mücadele Ak Partili kadınlar ve onların gelecekleri için de verilen mücadeledir.”

Başkan Selahattin Ekicioğlu’nun konuşmasının ardından14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde CHP 28. Dönem Kırşehir Milletvekili Aday Adayları Hatice Bayram, Duygu Zorlu, Aslan Beyhan, Ethem Merdan, Metin İlhan, Oğuz Altın, Şaban Türk ve Şeref Baran Genç sırasıyla kürsüye gelerek birlik ve beraberlik mesajı vererek Kırşehir için hep birlikte çalışacaklarının mesajlarını verdiler.

Yapılan Konuşmaların ardından hep birlikte toplu fotoğraf çektirildi. (HABER: CEMRE BAYRAM)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR