Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 07:40

KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİ’NİN YOLLARI ASFALTA HAZIRLANIYOR

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-11-2022 14:40
KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİ’NİN  YOLLARI ASFALTA HAZIRLANIYOR

 

 

Belediye Başkanı Ekicioğlu, “Başlattığımız üst yapı çalışmalarıyla

birlikteKılıçözü Sanayi Sitesi’ni baştan aşağı yenileyeceğiz”

 

Şehrimizde 710 işyerinin bulunduğu ve yıllardır altyapı sorunları yaşadığı için özellikle yoğun yağmurlarda birçok işyerini suların bastığı Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde elektrik ve diğer alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kılıçözü Sanayi Sitesi esnaflarıyla sürekli buluşuyor ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili ortak akıl yürütüyor.

Kırşehir'de son yıllarda yaşanan sel felaketlerinden en çok etkilenen alanlardan birisi de Kılıçözü Sanayi Sitesi'ydi. Kooperatif alanı olmasına rağmen Kırşehir Belediyesi, buradaki esnafların mağduriyetini gidermek için çalışma başlatmıştı. İlk etapta Sanayi Sitesindeki elektrik hatları MEDAŞ tarafından yer altına alındı. Daha sonra alt yapı iyileştirmesi için drenaj hatları arttırılarak desteklendi ve üst yapıya hazır hale getirildi.

MEDAŞ’la yaptıkları görüşmeler sonucu bölge sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçmek için başlatılan elektrik hatlarının yeraltına alındığını ve bu nedenle yol ve kaldırımlarda yaşanan bozulmaları yenileyeceklerini belirten Başkan Ekicioğlu, Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde başlattıkları üst yapı çalışmalarıyla birlikte Sanayi Sitesi’nin baştan aşağı yenileneceği söyledi.

 Çalışma kapsamında ilk etapta mevsim koşulları el verdiği ölçüde ana arterlerde üst yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını, üst yapı çalışmaları dahilinde sanayi sitesinin kullanımına uygun şekilde kaldırım ve park yerleri gibi kullanım alanları da oluşturacaklarını belirten başkan Ekicioğlu, “Kılıçözü Sanayi Sitesindeki esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek yapılacak çalışmalarla ilgili ortak akıl yürüttük ve tarafımıza iletilen görüş ve öneriler kapsamında Sanayi Sitesinin iyileştirilmesinin yanında modern bir kimliğe kavuşması için de özverili şekilde çalışarak projemizi oluşturduk. Proje kapsamında; altyapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına başladık. Kılıçözü Sanayi Sitesi'ndeki çalışmalar bittiğinde hem esnaflarımız hem de sanayi sitesine gelen vatandaşlarımız için konforlu ve modern bir hizmet alanı oluşturmuş olacağız. Kırşehir'i daha yaşanabilir ve örnek bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ekicioğlu da Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde başlayan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek sanayi Sitesi Esnafımızla da görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

“Sanayi Esnafımızın görüş ve önerileri bizler için önemli” diyen Başkan Ekicioğlu, Esnafın ve hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etti.

Başkan Ekicioğlu, üstyapı çalışmaları hızla devam eden Kılıçözü Sanayi Sitesi’ndeki incelemelerinin ardından Şehit Sait Ülker ve Süleyman Türkmani Caddelerinde asbestli boruların değiştirilmesinin takiben başlayan üst yapı çalışmalarını da inceleyerek hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulundu.

Şehit Sait Ülker ve Süleyman Türkmani Caddelerindeki asbestli boruların değiştirilmesinin ardından üstyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Ekicioğlu; “Çok kısa bir sürede asfaltımızı da atacağız. Halkımıza hizmet bizim önceliğimizdir. Kırşehirli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisini layıktır.” dedi.

(SÜMMEYYE KILIÇ)

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR