Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 08:15

Ali Şahin;

Olaylara Sağduyulu yaklaşılması gerektiğini ifade eden Şahin,olayları iyi analiz etmek gerekiyor dedi.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-09-2015 08:55   Güncelleme : 14-09-2015 08:55
Ali Şahin;

   Ülkemizin gerçekten çok zor bir süreçten geçtiğini ve yüreklerimize her gün yeni bir acı, ocaklarımıza her gün yeni bir ateş düştüğünü kaydederek söze başlayan Belediye Başkanı Ali Şahin, Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve ailelerine sabr-ı cemil dileğinde bulundu. Ülkemiz üzerinde kardeş kavgası çıkararak, bin yıl birlikte kardeş olarak yaşayan insanları birbirine düşman etme hedefinin “Büyük İsrail Projesi”ni uygulamaya geçirmek olduğuna dikkat çeken Şahin, “Biz inanıyoruz ki, aziz milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe, basiret ve feraset ile her zaman oldu-ğu gibi bu karanlık oyunu da yine boşa çıkaracaktır.” dedi. Şahin, teröristlerin ise güvenlik güçlerimizin azmi, cesareti ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman karanlık emellerine ulaşamayacaklarını bildirdi.

   Şahin açıklamasında; " İlçemizde yaşanan gerginliğe dikkat etmeliyiz. Biz biliyoruz ki içimizden olmayanlar, Ülkücü olmayan kişiler  provokatörler var. Bunları iyi ayırt etmek lazım. O gün yapılan olayların Ülkü Ocağımızla hiç bir alakası yoktur. Zaten bir gün sonrasında "teröre lanet yürüyüşü" düzenleyecekti Ülkü Ocağımız. Yürüyüşte iptal edildi zaten. O gün orda bulunan ve ilçemize dışarıdan gelen insanlar olduğu aşikar. 

İşte tam bu noktada bunları ayırt etmek gerekiyor. O kişilerin olayları körüklemesine bizleri ateşe atmasına izin vermemeliyiz. Sağduyulu olmak zorundayız ve sükunetimizi korumamız lazım" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR