Mucur Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 00:23

DEV MAÇTAN GÜLEN TARAF OLMADI

SPOR
Giriş Tarihi : 13-06-2022 10:29
DEV MAÇTAN GÜLEN TARAF OLMADI

SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Abdurrahman Atabay

40 ŞEHİRGÜCÜSPOR: Ömer Aydınoğlu, Çınar Kılıç, Kadirhan Bektaş, Salih Utku Yılmaz, Ali Akbayır, Necati Arda Akkan, Kayra Aslan, Batuhan Keskin, Osman Doruk Yiğit, Mehmet Alper Yıldız, Ömer Çelik, Osman Ulukan, Osman Arda Silsüpür, Aşır Deniz, Barbaros Yavuzer, Atilla Ertem, Kerem Turcan, Burak Öney

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Göktuğ Sağır, Mustafa, Haydar, İsmail, Cebrail Köse, Mehmet, Arda Kurt, Yasin Güneş, Erdinç Kaya, Ayberk, Yekta, Kaan Sarı, Diyar, Fatih, Sefa, Eymen

ANTRENÖR: Halit Kılıç

GOL: Maçta gol olmadı

U14 Gençler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip 40 Şehirgücüspor ile Kırşehir Belediyespor Ligin 9’uncu haftasında karşı karşıya geldi. Mücadele yönü üst düzey olan karşılaşmada her iki ekip buldukları pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve mücadele başladığı gibi sona erdi. 0-0 biten maçın ardından her iki ekip şampiyonluk şansını son maça bıraktı.

Cumartesi günü 2 No’lu sentetik futbol sahasında şampiyonluğu doğrudan etkileyen maçta lider 40 Şehirgücüspor ile takipçisi Kırşehir Belediyespor karşılaştı. 2 No’lu Sentetik futbol sahasındda oynanan ve Abdurrahman Atabay’ın yönettiği maç karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, top bir o kalede bir bu kalede heyecan dozu yüksek bir maç şeklinde geçti.

Her iki ekip ilk yarıda bulduğu pozisyonları golle sonuçlandırazken devre golsüz sona erdi.

Mücadelenin 2’nci yarısı ilk yarıdan daha fazla pozisyon zenginliğine sahne oldu. Her iki ekip kazanmak zorunda olduğu için varnını yoğunu ortaya koyarken kalecilerin devleştiği maçtan gol sesi çıkmadı ve mücadeşe başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonuç son haftaya girilirken her iki ekibe yaramazken, 40 Şehirgücü ve Kırşehir Belediyespor son haftayı 20 puanla girdi.

**AVANTAJI KAÇIRDI...

**GÖZLER KIRŞEHİR-MUCUR MAÇINDA OLACAK…

2 maç öncesine kadar ligde avantajı eline geçiren ve 2 maçta alacağı 4 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan 40 Şehirgücüspor bu hedefi tutturamadı ve 2 maçta 2 puan alıp şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Önce Mucurgücüspor ile 1-1, ardından Kırşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan mavi-beyazlı ekip artık gözünü Salı günkü Kırşehir-Mucur maçına çevirdi. 40 Şehirgücüspor’un şampiyon olabilmesi için Salı günü oynanacak olan maçın berabere bitmesi, Cuma günü ise Gençlikspor’u yenmesi gerekiyor.

Avantajını kaybeden 40 Şehirgücüspor, ufak bir şansı olsada bu şansını sonuna kadar kullanmak istiyor

(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR