Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 13:33

İlçemizde ve Merkezde Emniyet’in kampanyası devam ediyor

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Güvenli Okul, Güvenli Eğitim, Güvenli Yarınlar Projesi”nin devam ettiği bildirildi.

YEREL
Giriş Tarihi : 08-01-2015 13:03   Güncelleme : 08-01-2015 13:03
İlçemizde ve Merkezde Emniyet’in kampanyası devam ediyor

   Kırşehir’deki okulları kapsayan projenin Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu tarafından yürütüldüğü ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi: “Çocuklarımızın gelişimlerini sağlıklı bir ortamda tamamlamaları, ülkemize yararlı bireyler olarak yetişmeleri, sosyal devlet anlayışımızın vazgeçilmez gereklerindendir. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın gereklerine uygun güvenli eğitim ortamlarında yetiştirilmesi temel amacımızdır.

   Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından internet kullanımı, internette karşılaşılabilecek olası tehlikeler, sosyal paylaşım siteleri, bu sitelerde hesap açılması ve kullanımında dikkat edilecek hususlar, kişisel verilerin internette gizliliğinin korunması ve zararlı oyunlar hakkında (kredi kartı gerektiren vb.) okul yönetimleri ile işbirliği içerisinde öğrencilere yönelik olarak bilgilendirme toplantılarının düzenlenmesini sağlamak amacıyla, belirtilen konularda ve çocuklarımıza trafik eğitimi ve çocukları kötü alışkanlıklardan koruma konuları ile ilgili olarak 2014-2015 yılı eğitim ve öğretim dönemi içerisinde Kırşehir merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren okullarımızda görevli okul müdürlerine, rehber öğretmenlerine, öğretmenlere ve öğrencilerine bilgilendirme toplantıları yapılması planlanmıştır. Bu kapsamda hazırlanan ‘Güvenli Okul, Güvenli Eğitim, Güvenli Yarınlar Projesi’ 29 Aralık tarihinde uygulanmaya konmuştur.

 

             Ayrıca bu proje kapsamında il merkezimiz dışında, Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman, Mucur ilçelerimizde bulunan tüm okul yöneticilerine, rehber öğretmenlerine, öğretmenlere projemizin tanıtımı ile birlikte gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.”

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR