Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:54

MHP Mucur İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde başkanlığa Ali Rıza Budak seçildi

MHP Mucur İlçe Başkanlığı Seçiminde kazanan taraf Ali Rıza Budak oldu. Yaklaşık 20 senedir MHP ilçe Başkanlığı yapan Hamza Çoban'la girdiği seçimde 83 oy alarak Mucur İlçe Başkanı oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-12-2014 09:33   Güncelleme : 29-12-2014 09:33
MHP Mucur İlçe Başkanlığı  Olağan Kongresi’nde başkanlığa Ali Rıza Budak seçildi

   Halk Eğitim Merkesin'de gerçekleşen kongre 143 delegenin yanı sıra, Mucur Belediye Başkanı Ali şahin, İl MHP Başkanı Cemil Cahit Pişkin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, MHP Milletvekili Aday Aday Adayları  katıldı.

   Konuşmaların ardından iki liste halinde gidilen seçimde, Ali Rıza Budak ve Hamza Çoban listeleri yarıştı. Yapılan seçim sonrası Ali Rıza Budak İlçe Başkanı olarak seçildi.

  143 delegenin oy kullandığı seçimde 83 oy Ali Rıza Budak, 59 oy Hamza Çoban aldı ve 1 oy iptal oldu.

   Seçimin ardından kaybeden Hamza Çoban, Ali Rıza Budak'ın elini sıkarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ali Rıza Budak açıklamasında; " Bu seçimde kimse kaybetmemiştir, kazanan MHP olmuştur. Seçim boyunca vermiş olduğum tüm sözlerimi yerine getirmek için çalışacağım. Mucur İlçe Başkanlığı büromuzu sürekli açık tutacağız ve her yerde aktif bir rol üstleneceğiz. Tüm MHP'ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

   Seçimlerin ardından Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'de bir açıklamada bulundu. Şahin;" Bu seçimde bir kaybeden yoktur herkes kazanmıştır. Ali Rıza Budak'a hayırlı uğurlu olsun. Bu seçimler bizim içinde sıkıntılı geçti. Yerel seçimlerde bizim karşımızda olanlar bu seçimde yine karşımızda mücadele ettiler. MHP'yi satanlar, orda burda aleyhimizde konuşanlar nerde seçim varsa orayı karıştırmak için ellerinden geleni yapmaktalar. Şunu bir kez daha ifade etmeliyim ki balkon konuşmasında yaptığım açıklamamda 7 aile ve rakibimden bahsetmiştim. Bugün baktığımda bunlar bu seçimde yine karşımda oldular ve bir kez daha yıkıldılar. Bizim MHP'yi satanlarla işimiz olmaz olmadı da çok şükür. Başkanımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR