Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 10:41

Ali Şahin; "Belediye Binamızın Projesi Bitti"

Mucur Belediyesi Yeni Hizmet Yerinin Projesi Bitti

YEREL
Giriş Tarihi : 05-06-2017 12:18   Güncelleme : 05-06-2017 12:36
Ali Şahin;

Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin; “Belediye hizmet binamızın projesi bitti” dedi. İlçemizde uzun bir zamandır bekle-nilen belediye binasında son aşamaya gelindi. Uzun bir çalışmanın ardından Mucur belediyesi tamamen kendi imkânları ile hizmet banasının temelini atacak. 
    Mucur Belediyesi otoparkına yapılacak olan bina 3 Katlı olacak. Yıllardır Mucur'a yakışır bir binanın olması gerektiğini belirten Ali Şahin, son seçim de projeleri arasında Belediye binası da vardı. Böylelikle o sözünü de yerine getirmiş oldu. 
     Binanın en kısa sürede temelinin atılacağı belirtilirken, proje ve projenin videosunu www.mucur-gazetesi.com adresimizden izleyebilir ve görebilirsiniz. 
    Başkan Şahin, yaptığı açıklamada şunlara değindi; “İlçemiz olarak böyle binalara ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi hükümet konağımız yapılacak kısa bir zaman da. Bizde seçimlerde verdiğimiz sözü Allah nasip etti şimdi gerçek-leştireceğiz. Belediye hizmet binamızın proje bölümü bitti. Sırada temel atma var. Onu da önümüzde ki günlerde gerçekleştireceğiz inşallah. İlçemize hayır

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR