Mucur Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 03:42

İlçemize Doğalgaz Gelecek Ama Binaların İskanı Yok

Nisan ayında ilçemiz doğalgaz çalışmaları başlayacak. Doğalgaz ilçemize gelecek ama ilçemiz de binaların iskan sorunları var.

YEREL
Giriş Tarihi : 20-03-2017 14:34   Güncelleme : 20-03-2017 14:45
İlçemize Doğalgaz Gelecek Ama Binaların İskanı Yok

İlçemizde beklenen doğalgaz çalışmaları sonunda başlayacağı öğrenildi. Nisan ayı içinde temel atma töreni yapılacağı öğrenilirken, temel atma törenine Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın katılma ihtimali yüksek olduğu bildirildi. İlçemiz daha önceden Bakanlığın yapmış olduğu On Bin nüfusun üzerindeki ilçelere doğalgaz alma hakkı sağlanmış, bunun içinde ilçelerden abonelik istenmişti. İlçe olarak bizlerde yeterli abone sayısını sağlayarak doğalgaz alma hakkına kazanmıştık.

     İlçemize doğalgaz gelecek gelmesine ama birçok problem yaşanacak gibi. İlçemizde yapılan binaların bir çoğunun iskanı yok. İskanı olamadığı için vatandaş elektriğini, suyunu kendi üzerine alamıyor. Doğalgaz ilçemize geldiğinde de iskanı olmayan binalar abonelik alamayacak. Bunun içinde ilçede birçok sorun olacağa benziyor. 
    Mucur Gazetesi olarak vatandaşımızı uyarıyor ve iskanlarını almalarını yoksa büyük sorun yaşayacaklarını söylüyoruz. Bunun içinde daha önceden iskan sorununu gazetemizde dile getirmiştik. Ama somut adımlar atılmamış, hatta olaylar kişiler üzerinden mahkemeye taşınmıştır. 
     Şimdi Mucur Gazetesi olarak bu konuyu takip edeceğiz. İlerleyen sayılarımızda bu konuyla alakalı geniş bir haber yapacağız. Şunu belirtmek istiyoruz ki ilçemizde yaşanan bu sorunun, sorumluları kimlerse bir an önce sorunları çözmelere gerekiyor. Yoksa vatandaşlarımız büyük sorun yaşayacak.

Haber: Mucur Gazetesi

mucur mucur haber mucur haberleri

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR