Mucur Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:48

İlçemiz Lise Öğrencilerinden Mehmetçiğe Mektup

Mucur'da Lise öğrencileri şehit haberlerinden etkilenerek Mehmetçiğe moral mektubu yazdı.

YEREL
Giriş Tarihi : 05-01-2017 09:28   Güncelleme : 05-01-2017 09:28
İlçemiz Lise Öğrencilerinden Mehmetçiğe Mektup

METEM(Mucur Mesleki Eğitim Teknik Merkezi) Lise öğrencileri tarafından başlatılan mektup projesinin ilçe genelinde ilgi gördüğünü söyleyen öğrenciler, “arkadaşlarımızla böyle bir proje yapmak istedik ve buna öğretmenlerin de katıldı” dediler. İzledikleri haberler sonrası üzüntülerini dile getiren ve Mehmetçiğe mektupla moral vermek istediklerini söyleyen lise öğrencisi, Çağrı Altunkarı ve Gülbeyaz Köksal, şu şekilde konuştu: 
    "Askerlerimiz için arkadaşlarımızla bir araya gelerek ne yapabiliriz diye çok düşündük. Onlar bizim için Doğu ve Güneydoğuda çatışıyorlar. Her gün onların şehit haberleri geliyor. 
Mekânları cennet olsun. Biz onları çok seviyoruz. Mucur, Lise öğrencileri olarak soğuk cephelerde savaşan askerlerimize hep birlikte mektup göndererek onların vatan sevgilerini arttırmak istedik. Vatanları için daha da fazla savaşsınlar onlar bizim için savaşmaktalar. Bizler onlar sayesinde eğitim görüyoruz."
    Projelerine öğretmenlerle birlikte ilçede birçok destek verildiğini belirten, Çağrı ve Gülbeyaz, "İlçemiz öğrencileri olarak Doğu ve Güneydoğuda görev yapan askerlerimizle ilgili her gün yüreğimizde acı hissediyoruz. Kızıldağyeniyapan'da dâhil birçok okuldaki arkadaşlarımız bizlere çok destek verdiler. Hepsi mektup yazdı birde bunlara öğretmenlerimizde dâhil oldu" ifadelerinde bulundular.
    Öğrencilerimiz kampanyalarını ilçe genelinde yaydılar. Pek çok öğretmenle ve öğrencilerle görüştüler. Adeta mektup yağmuruna tutuldular. Küçükte olsa bir sıkıntıları var. Mektubun çok olmasından dolayı mektupları göndermek için maddi sıkıntı yaşandığını söyleyen gençler en kısa zamanda bunu da çözeceklerini belirttiler.
    Yapılan projenin sadece bir defaya mahsus olmadığını ve her ay göndereceklerini de söyleyen öğrenciler, büyüklerimiz bizlere 
Yardım ederlerse biz daha çok şey yapmak istiyoruz dediler.

mucur haber, mucur haberleri, kırşehir mucur haber,

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR