Mucur Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:37

Yeni Hastane Yeri İçin Mucur Belediyesi Arsa Verdi

İlçemizde yapılacak olan yatırımlara hız verildi. Partilerini bir kenara koyan yöneticiler Mucur için birlikte çalışıyorlar

YEREL
Giriş Tarihi : 24-11-2016 10:31   Güncelleme : 24-11-2016 10:31
Yeni Hastane Yeri İçin Mucur Belediyesi Arsa Verdi

    İlçemize yapılacak olan yatırımlar için yöneticiler kollarını sıvadı. Geçtiğimiz ay ilçemizi ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Mikail Arslan yapılacak olan yatırımlar için ilçemizde birçok yer gezmişti. Bunlardan kuşkusuz en önemlilerinden biriside ilçemize yapılacak olan yeni hastane yeri idi. 
    Mikail Arslan'a eşlik eden Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, yeni yapılacak hastane için arsa aranırken Milletvekili Mikail Arslan'a karayollarının hemen yanında bulunan daha önce yurt olarak kullanılan 6 dönüm arsalı yeri teklif etti. Bunun üzerine Mikail Arslan; “ Başkanım o zaman hemen gidelim yere bakalım uygunsa çok iyi olur” dedi.
    Arsayı ziyaret ettiler ve en uygun yer olduğuna karar verdiler. Kayseri-Ankara karayolunun üzerinde olması 

Hastane için büyük avantaj sağlayacak. Kazalara anında müdahale edilecek ve ilçemizden geçen ve yolda rahatsızlık geçiren her bir vatandaşımız içinde büyük kolaylık olacak. 
    Ak Parti Milletvekili Mikail Arslan'da en doğru yerin burası olacağını ve bunun için çalışmalara hemen başlanılması gerektiğini söyledi. Aradan fazla bir zaman geçmeden Mucur Belediyesi ve Mucur Hastane yetkilileri gereken yazışmaları tamamladılar. Artık iş projenin yapılması ve işe başlanılmasına kaldı.
    Konuyla alakalı Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin bir açıklamada yaptı. Şahin; “ Uzun zamandır aklımızda olan bir durumdu. Milletvekilimiz ilçemize geldiğinde bizzat kendim teklif ettim. Bizim için parti değil ilçemiz önemlidir. Arsa üzerinde bir bina var. Daha öncelerde yurt olarak kullanılıyordu. Yaklaşık 6 dönümlük bir arazi biz belediye olarak burasını hastaneye verdik. Bundan sonra ki işleri kendileri yapması gerekiyor. Biz üzerimize düşen görevi yaptık. bir kez daha söylemeliyim ki Mucur bizim sevdamız. Her ne konuda olursa olsun ilçemize yapılacak yatırımların önünü açacağız ve elimizden gelen yardımı yapacağız.
    İlçemiz için hayırlı olsun inşallah. Şunu belirtmek istiyorum ki artık ilçemizde kavga, hır, gür bitmesi gerekiyor. Ortak paydamız Mucur olmalı. Ben bunun için gereken adımları atıyorum, atmaya da devam edeceğim. Mikail beyle iyi bir uyumumuz var, bir birimize anlıyoruz. Asla parti gözetmeden ilçemiz için ne gerekiyorsa yapmak için kafa yoruyoruz. Umarız ilçemiz için en hayırlısı neyse o olur” dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR